Παραδόθηκε η αίθουσα κλειστού στίβου του ΕΑΚ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2023 11:15

Παραδόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η αίθουσα του κλειστού στίβου στο στάδιο του Αλκαζάρ πλήρως πλέον ανακαινισμένη, προσφέροντας στους αθλητές ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον για την προπόνησή τους.


Στην αίθουσα εκτελέστηκαν εργασίες χρωματισμών, τοποθετήθηκε νέος φωτισμός Led, νέο σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης, στρώματα γυμναστικής και νέος ελαστικός τάπητας. Στην αίθουσα ενδυνάμωσης, πέραν των παραπάνω, τοποθετήθηκαν και νέα όργανα γυμναστικής για την ασφαλή εκγύμναση των αυριανών πρωταθλητών μας. Την παράδοση έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου κ. Δημότσιος Στέλιος μαζί με τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Ηλία Καφφέ.
Ο τελευταίος τόνισε σε δηλώσεις του: «Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, για την άριστη συνεργασία που έχουμε και επειδή είναι πάντα κοντά μας σε κάθε μας πρόβλημα, σε κάθε μας προσπάθεια, σε κάθε μας επιδίωξη. Είναι άνθρωπος με αθλητική παιδεία και έχει τον απόλυτο σεβασμό όλου του αθλητικού κόσμου της Θεσσαλίας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο στίβος είναι το κεντρικό υποστύλωμα ολόκληρου του αθλητικού οικοδομήματος και για τον λόγο αυτόν επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στο στάδιο Αλκαζάρ που πήρε νέα μορφή σε σύντομο χρονικό διάστημα και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς των αθλητικών υποδομών της Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass