Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «DE-TOX»

Επιασε το Κιλελέρ στην κορυφή ο Αχιλλέας

Κέρδισε στο Μαυροβούνι με σκορ 3-0 και εκμεταλλεύτηκε τη λευκή ισοπαλία στη Φαλάνη - Σημαντικές νίκες πέτυχαν Δαμασιακός, Βλαχογιάννι, Σμόλικας, Πελασγιώτιδα και Μελισσοχώρι

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2023 13:09

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Νέα δεδομένα έχουμε από χθες στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας «De-Tox», όπου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, ο Αχιλλέας Φαρσάλων κέρδισε στο Μαυροβούνι την τοπική ομάδα 3-0 και σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία της Α.Ε. Κιλελέρ στη Φαλάνη κόντρα στον Φαλανιακό, πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Κατά τα άλλα, σημαντικές νίκες πέτυχαν Δαμασιακός, Δόξα Βλαχογιαννίου, Σμόλικας, Πελασγιώτιδα και Φαλανιακός, ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική με την αναμέτρηση Δήμητρα Γιάννουλης-Όλυμπος Γόννων, που θα διεξαχθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό το φως των προβολέων.

 

Φαλανιακός-Κιλελέρ     0-0
Παναγροτικός-Βλαχογιάννι    0-1
Τύρναβος-Δαμασιακός    0-2
Πελασγιώτιδα-Συκούριο    2-1
Μαυροβούνι-Αχιλλέας Φ.    0-3
Μελισσοχώρι-Μακρυχώρι    1-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Σμόλικας    1-3
Δήμητρα Γιάνν.-Γόννοι (αύριο Τρίτη 7/2, 18:00, γηπ. Νεάπολης)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Αχιλλέας Φ.    51-9    43
2. Κιλελέρ    51-7    43
3. Μαυροβούνι    34-16    34
4. Δαμασιακός    24-13    27
5. Φαλανιακός    17-18    26
6. Οικονόμος    20-20    23
7. Γόννοι    20-20    22
8. Παναγροτικός    33-29    21
9. Δήμητρα Γιαν.    11-15    21
10. Βλαχογιάννι    19-25    19
11. Σμόλικας    19-23    17
12. Πελασγιώτιδα    21-30    16
13. Συκούριο    14-30    14
14. Μελισσοχώρι    14-28    13
15. Μακρυχώρι    11-30    11
16. Τύρναβος    11-57    4
*Δήμητρα Γιάννουλης και Όλυμπος Γόννων, έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17η Σάββατο 11/2, 15:00)
Κιλελέρ    -    Γόννοι
Βλαχογιάννι    -    Φαλανιακός
Δαμασιακός    -    Δήμητρα Γιάνν.
Συκούριο    -    Παναγροτικός
Αχιλλέας Φ.    -    Τύρναβος
Μακρυχώρι    -    Πελασγιώτιδα
Οικονόμος    -    Μαυροβούνι
Σμόλικας    -    Μελισσοχώρι

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    3
Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και έχοντας ουσία στο παιχνίδι του, ο Αχιλλέας Φαρσάλων κέρδισε στο Μαυροβούνι την τοπική ομάδα, που πάλεψε φιλότιμα, με σκορ 3-0.
Στο 27’ ο Αχιλλέας έκαμψε την αντίσταση του Μαυροβουνίου και μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν από πλάγια δεξιά έγινε η σέντρα από τον Παπακωνσταντίνου και ο Κερμελίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 0-1 κι ενώ προηγουμένως η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι.
Αμέσως μετά, στο 28’ ο Παπακωνσταντίνου από το σημείο του πέναλτι αντί να σουτάρει προτίμησε να μοιράσει την μπάλα σε συμπαίκτη του και χάθηκε ευκαιρία για το 0-2.
Εν συνεχεία το Μαυροβούνι άγγιξε την ισοφάριση, αρχικά στο 29’ όταν σε σουτ του Θωμά Θάνου ο Σταυράκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέτρεψε το 1-1, ενώ στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Κακαζούκης, στην κεφαλιά που έπιασε ο Βασίλης Μπατζέλας, από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 37’ σε σουτ που επιχείρησε ο Βασ. Μπατζέλας η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 40’ οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι, μετά την κάθετη πάσα που έβγαλε ο Ν. Μπατζέλας και το σουτ που επιχείρησε ο Μπέτσης.
Και αφού δεν έγινε το 1-1, οι παίκτες του Αχιλλέα ψύχραιμα αντέδρασαν και στο 41’ από ατομική προσπάθεια του Χρήστου Κερμελίδη, με τη διαγώνια κάθετη μπαλιά από τα αριστερά, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Σωτήρης Παπακωνσταντίνου την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 0-2.
Στην επανάληψη, στο 46’ κόρνερ εκτέλεσε ο Κουρτεσιώτης, φάση διαρκείας, μάζεψε ο Μπρέλλας την μπάλα και ένα λεπτό μετά σε σουτ του Λάιου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Και στο 50’ έγινε το 0-3. Ο Κώστας Κουρτεσιώτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, πιο ψηλά από όλους πετάχτηκε ο Παπακωνσταντίνου και με έξοχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Στο 77’ ο Θάνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυράκη για να πετύχει το γκολ της τιμής, ενώ στο 84’ ο Ματούλας έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, όμως προηγουμένως ο επόπτης κ. Μάνος είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Αντωνίου, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Μάνο, Δεδικούση. Απλά στο 4’ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαιτητή, υποστηρίζοντας πως κακώς σταμάτησε με οφσάιντ τον Μπέτση, κι ενώ παίκτες του Αχιλλέα είχαν μοιράσει την μπάλα σε φάουλ που υπέδειξε.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Σκαφιδάς (79’ Τατσέλος), Μπάγκας Κ., Στατήρης (79’ Κουκούτσης), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης, Κακαζούκης, Φακίτσας (54’ Πράππας), Σπανός (10’ λ.τρ. Θάνος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Καραμπούζης (86’ Μπρόσκα), Κουρτεσιώτης, Χατζηλιάδης, Κούλπας, Λάιος, Πασσιάς (69’ Φουρίκης), Καραλούλης (79’ Αετόπουλος), Κερμελίδης (79’ Κρικώνης), Ματούλας, Παπακωνσταντίνου (69’ Γκαραλιάκος).
*Στο 10’, τραυματίστηκε στον ώμο ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Μαυροβουνίου Σπανός και αποχώρησε από το παιχνίδι, για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.
** Με καθυστέρηση 10 λεπτών περίπου ξεκίνησε ο αγώνας, καθώς η γιατρός διαπίστωσε πως εξαρτήματα του απινιδωτή που είχε δωρίσει στην τοπική ομάδα ο Δήμος Κιλελέρ, είχαν λήξει το 2021. Ο διαιτητής κ. Αντωνίου κάλεσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων και τους ενημέρωσε σχετικά, ενώ και ο παρατηρητής Βαγγέλης Δημησιάνος ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη. Τελικά ο αγώνας διεξήχθη κανονικά και ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    1
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    3
Τη ρεβάνς της ήττας του κατά τον πρώτο γύρο στη Φαλάνη πήρε χθες ο Σμόλικας, επικρατώντας στην Τσαριτσάνη με 3-1 και ανέπνευσε βαθμολογικά στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πλευρά του, ο Οικονόμος ήταν κατώτερος των προσδοκιών των φιλάθλων του και έμεινε για τρίτο συνεχή αγώνα μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 26’ με την κεφαλιά του Ζιώγα που έφυγε πάνω από τα δοκάρια και στο 32’ με σουτ του Γκιόνα που απέκρουσε με κεφαλιά ο Καραμπίνας, ενώ στο 34’ με σουτ του Νερπιέτρι πανηγύρισαν για πρώτη φορά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσούτσας εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία μεταξύ Μπαρούτζα - Παπαγιάννη και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
Οι Φαλανιώτες ξαναπήραν το προβάδισμα στο 58’ με τον Γκαλμπογκίνη που, παίρνοντας την μπάλα μετά την αρχική απόκρουση του Νούσια σε σουτ του Ζιώγα, έγραψε το 1-2, ενώ στη συνέχεια οι Τσαριτσανιώτες προσπάθησαν να φθάσουν και πάλι στην ισοφάριση, με τις ευκαιρίες των Βλαχάκη (70’) και Τσούτσα (89’) να είναι οι πιο σημαντικές στιγμές τους. Τη «χαριστική βολή» στις ελπίδες των γηπεδούχων έδωσε στο 90’+2’ ο Χαζίζι που ολοκλήρωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση του Σμόλικα, διαμορφώνοντας με προβολή το τελικό 1-3.
Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κατά τη διεύθυνση του αγώνα ο διαιτητής Γιάννης Ντελέζος και οι βοηθοί του Δημήτρης Κοτούμπας - Δημήτρης Δίχρης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (74’ Πούτας), Καραμπίνας, Νικολακούλης, Γανός, Τσούτσας, Γκόλτσιος (62’ Ντούφας), Δριστέλας (66’ Δ.Μουλτσιάς), Στ. Δραχαλίβας, Βλαχάκης.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Γκιόνα, Πατσής, Πολύζος, Γούτος, Τάφα, Νερπιέτρι (90’+3’ Χαρισούλης), Χατζούλης, Ζιώγας (71’ Χαζίζι), Γκαλμπογκίνης (90’+3’ Κουτσούμης), Μπαρούτζας (46’ Ντανίκας - 50’ λ. τρ. Μπάκος).

 

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ    1
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ    0
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου επικράτησε του Αετού Μακρυχωρίου, με σκορ 1-0. Το πολύ κρύο και ο δυνατός αέρας δυσκόλεψαν και τις δύο ομάδες να κάνουν παιχνίδι, αλλά είχαν κάποιες καλές στιγμές. Το γκολ πέτυχε στο 28’ με σουτ από το ύψος της περιοχής ο Βασιλειάδης.
Στο 10’ ο Χριστοδουλόπουλος επιχείρησε το σουτ και απέκρουσε ο Κουκούτσης την μπάλα, στο 60’ σε σουτ του Καραμάνου απέκρουσε ο Τσικρίκης την μπάλα, ενώ στο 90’+4’, ο Τσαπατόρης από πλάγια επιχείρησε το σουτ και πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα ο Γουργιώτης, αποτρέποντας την ισοφάριση.
Καλή η διαιτησία των κ. Χρήστου Νίτσα, Κωνσταντίνου Στεργιακούλη, Γεωργίου Μπαλτζή.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Γουργιώτης, Βογιατζής, Κολοβός, Αγγελακόπουλος, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (58’ Παπαδούλης), Νούσιας, Νικούλι, Καφαντάρης (85’ Χατζής), Καραμάνος (90’+1’ Γκαραβέλας).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γραβάνης (71’ Κυρίτσης), Γιαννακόπουλος, Πέπας, Παπανικολάου, Χουτεσιώτης, Μπλάντας (37’ Γκαμπέτας), Λάλλας (55’ Χατζής), Καζάκος (71’ λ.τ. Μπιτσαράς), Χριστοδουλόπουλος (37’ Χίσα), Τσαπατόρης.

 

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    2
ΣΥΚΟΥΡΙΟ    1
Επιτυχιών συνέχεια για την ομάδα της Πελασγιώτιδας, η οποία με ανατροπή κέρδισε στο γήπεδο «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης» τον Κίσσαβο Συκουρίου, με 2-1.
Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κώτσιας ήταν αυτός που στο 65’ έκανε το 0-1, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 74’ ο Οσμάνι μετά από εξαιρετική πάσα του Δάσσιου Δ., έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Και στο 80’ ο Διονύσης Δάσσιος με φοβερό σουτ πέτυχε την ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Η Πελασγιώτιδα είχε και χαμένο πέναλτι στο 35’ με τον Κουσιώρα το οποίο και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιάκου.
Διαιτητική τριπλέτα: Γεώργιος Φακής, Κωνσταντίνος Γκαρέλης, Βασίλειος Τζιμούρτος
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας, Ιορδανίδης, Γελαλής, Κουτσικούλης, Φώλιας, Δάσσιος Δ., Καλούσης (46’ λ.τ. Νικούλης), Κουσιώρας, Χριστοδουλάτος (63’ Τσέλα), Οσμάνι (80’ Χολέβας).
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Χάμος, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Λιόγκας, Λανάρας (46’ Πλιάγκας), Τζιούρας, Νεμπεγλέρας (78’ Καραποστόλης), Κώτσιας (70’ Φαρμάκας), Μπολάκης, Ραμάι.

 

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    0
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ    1
Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 69’ ο Μάριος Γκουρομπίνος, η Δόξα Βλαχογιαννίου πέρασε νικηφόρα από τη Νίκαια, κερδίζοντας τον Παναγροτικό με σκορ 1-0.
Η ομάδα της Νίκαιας, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, ενώ το Βλαχογιάννι, αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει…
Διαιτητική τριπλέτα: Ιωάννης Ρουπέλας, Χαράλαμπος Μπλιώνας, Ευάγγελος Καραμαγκιόλας
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Μανακούσιος Θ. (70’ Πετράκης Μ.), Ψαρούλης (65’ Φασούλας), Παπακώστας Αθ., Περήφανος, Γκανάβας, Γκουντίκας, Παπακώστας Ηλ., Πετράκης Χρ. (80’ Γεωργόπουλος), Παπαθανασίου.
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράτζας, Κυπαρίσσης, Λάλος, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος Μ., Αλεξίου, Γελαλής (90’ Ιωαννίδης Σεμπ.), Ιωαννίδης Σπ. (85’ Φακίτσας).

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ    0
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    2
Ο Δαμασιακός ήταν ο νικητής στο γειτονικό ντέρμπι που διεξήχθη στο γήπεδο του Αμπελώνα, κερδίζοντας τον ουραγό Τύρναβο με 2-0
Δεληχάς (19’) και Δημητρέλης (38’) ήταν οι σκόρερ των νικητών, απέναντι στους «κυανέρυθρους» που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες.
Διαιτητικό τρίο: Αθανάσιος Βασιλός, Βασίλειος Κοντογιάννης, Παναγιώτης Ντελέζος
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Νίκος Αργυρούλης): Τσούκας, Μπαλκούρας, Παπαγεωργίου, Λέτσιος, Τσατσελλάρι Ρ., Τσέσμα, Καρράς, Σιούτης (63’ Λάζος), Παππάς (74’ Γαλάρας), Μπάκος, Κατσαρός.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Γεωργούλας, Ιωαννίδης (89’ Παπαδημητρίου), Μπακαΐμης Στ., Μουσιάρης Θ., Κυρατζής (72’ Πέτρου), Καρακάνος, Μπακαΐμης Χρ., Σάρα (79’ Πλίτσης), Δημητρέλης (89’ Κανής), Δεληχάς, Λέτσιος Στ.

 

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    0
ΚΙΛΕΛΕΡ    0
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στη Φαλάνη, όπου Φαλανιακός και Α.Ε. Κιλελέρ, έμειναν στο 0-0.
Αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για την πρωτοπόρο Α.Ε. Κιλελέρ, μιας και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή, τον Αχιλλέα, σε αντίθεση με τους Φαλανιώτες που έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
Οι δύο ομάδες πάντως, παρά το 0-0, είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς όμως να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Στάικος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Χρήστο Νάκα, Στέργιο Σκριάπα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν., Πάνου, Στάμος, Πανταζής Γ., Γκανάτσας, Κυρίτσης, Μπλάνας (73’ Παπαγεωργίου), Ανατολίτης (79’ Βαρσάμης), Καρακίτσιος, Ντανίκας (73’ Ευαγγελούλης).
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β., Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής, Παπαχρήστος, Αργύρης (56’ Παπαγεωργίου Αθ.), Τζέκα (56’ Χριστοδούλου), Πανταζής Ηλ. (65’ Βαγενάς), Αναγνώστης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass