Λες και ήταν χθες…

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΗΣ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2023 11:35

Ο Ηρακλής Χάλκης έχει γράψει ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και μπορεί σήμερα η ομάδα να είναι αδρανοποιημένη, όμως, παλαίμαχοι παίκτες του συλλόγου δεν ξεχνούν τον Ηρακλή της… καρδιάς τους.


Προχθές το βράδυ, λοιπόν, με πρωτοβουλία των Σωτήρη Βογιατζή και Γιάννη Μπουρνάκα, συγκεντρώθηκαν παίκτες που σε μικρή ηλικία αγωνίσθηκαν με τη φανέλα της Χάλκης και θυμήθηκαν ωραίες, αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν.
Γιάννης Μπουρνάκας, Σωτήρης Βογιατζής, Χρήστος Τασιούλης, Βαγγέλης Σουλιώτης, Γιάννης Λόης, Μπάμπης Φώτης, Γιάννης Ευαγγέλου, Μίμης Μπασιάκος, Λάζαρος Αγγλόπουλος, Βασίλης Σαγώνας, Ευγένιος Μαλαβιέζος και ο… ακούραστος εργάτης Νίκος Ζουμπελούλης, βρέθηκαν στη γνωστή ταβέρνα «Γιώργος 1968» στην πλατεία της Χάλκης, όπου πολλά είχαν να πουν, απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα και έκοψαν βασιλόπιτα, που είχε το σήμα της ομάδας.
Μια βραδιά αναμνήσεων για πάνω από τέσσερις ώρες, όπου οι παλαίμαχοι πολλά είχαν να πούνε και σίγουρα το ότι δεν υπάρχει σήμερα ο Ηρακλής είναι κάτι που τους στεναχωρεί ιδιαίτερα, ενώ ευχήθηκαν την καινούργια σεζόν να γίνει επανεκκίνηση, διότι δεν νοείται τοπικό ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία της Χάλκης…
Ενδεκάδα από τα παλιά. Από αριστερά (όρθιοι): Βαγγέλης Σουλιώτης, Μίμης Μπασιάκος, Σωτήρης Βογιατζής, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Σιάλτας, Κώστας Τσουτσούμης.
(Καθιστοί): Θανάσης Δαλλιός, Χάρης Τσιλιάκος, Νίκος Τσακμάκης, Γιάννης Μπουρνάκας, Δημήτρης Νικολακούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass