Βαθμό-χρυσάφι πήρε ο Π.Ο.Ε.

ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2023 11:00

Παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά ο Π.Ο.Ε. στο δημοτικό στάδιο της Κοζάνης, απέσπασε λευκή ισοπαλία από την πρωτοπόρο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους που άντεξαν το τσουχτερό κρύο και τη βροχή, η ομάδα της Ελασσόνας έδειξε πως δίκαια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ο βαθμός αυτός ίσως αποδειχτεί χρυσάφι, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος πήγε πολύ καλά «διαβασμένος», δυσκολεύοντας αρκετά το έργο των πρωτοπόρων, έχοντας αρκετά σφιχτή άμυνα και στις αντεπιθέσεις τους παίκτες του να είναι πολύ επικίνδυνοι.
Ευκαιρίες έχασε η Κοζάνη στο πρώτο μέρος με τους Κανούλα (6’), Μπίντση (7’), Πιριτζάου (18’), Αποστολίδη (30’) και Λάμπογλου (43’).
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη ομάδα που απείλησε ήταν η Ελασσόνα. Συγκεκριμένα, ο Περτζιόνι στο 51ο λεπτό θα εκτελέσει σχεδόν απευθείας το κόρνερ της ομάδας του, με τον Καραγκιόζη να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα.
Στο επόμενο λεπτό (52’) η Ελασσόνα θα απειλήσει και πάλι, με τον Κυρίτση να κάνει δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει και πάλι την μπάλα.
Στη συνέχεια, ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι με τους Καραγιάννη (68’ ), Ίσακσον (70’), ενώ στο 84’ ο Αποστολίδης με σουτ θα αναγκάσει τον Γούπο σε απόκρουση, σε μία φάση όπου η Κοζάνη διαμαρτυρήθηκε, ζητώντας πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Ελασσόνας, πριν γίνει το σουτ του Αποστολίδη.
Και στο 90’+3’, ο Ψάλτης έπιασε το σουτ, αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξαν αμυντικοί του Π.Ο.Ε. σωτήρια την μπάλα.
Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαδόπουλος (57’ Καραγιάννης), Πιριτζάους (90’ Τσαπακίδης), Παπαργυρίου, Ψάλτης, Λάμπογλου (67’ Βοριαζίδης), Μπίντσης (46’ Ίσακσον), Κανούλας, Γιαλαμίδης (46’ Κούφας α.α.), Αποστολίδης.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (87’ Κούκος), Τσάτσος (30’ λ.τ. Κυρίτσης), Μουλτσιάς (16’ λ.τ. Κωστούλας), Καραγκούνης (46’ Μπέλλος), Ιγγλέζος (46’ Καραμούλας), Κακάμης.
*Ο Τσάτσος αποχώρησε με ασθενοφόρο στο 30ό λεπτό για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ώστε να του κάνουν ράμματα στο φρύδι, με την ομάδα της Ελασσόνας να ευχαριστεί τόσο το πλήρωμα του ασθενοφόρου όσο και το προσωπικό του Νοσοκομείου της Κοζάνης, για τις ιατρικές υπηρεσίες που πρόσφεραν στον ποδοσφαιριστή του Π.Ο.Ε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass