«Ψάρεψε» από …Πάργα ο Π.Ο.Ε.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΜΠΕΛΛΟ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2023 11:10

Η Πάργα είναι ένα ιδανικός προορισμός για το καλοκαίρι, με την καταγάλανη θάλασσα και το καταπράσινο τοπίο, με τις υπέροχες ακρογιαλές.


Όμως η Ελασσόνα… ψάρεψε και ποδοσφαιριστή από την περιοχή, καθώς χθες έκανε γνωστό πως την προσπάθεια της ομάδας του Π.Ο.Ε. στο υπόλοιπο της Γ’ Εθνικής, θα ενισχύσει και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χριστόφορος Μπέλλος.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση των «κυανόλευκων», επισημαίνονται τα εξής: «Το Δ.Σ. του Π.Ο. Ελασσόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Χριστόφορου Μπέλλου.
Έχει γεννηθεί στην Πάργα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 5 ετών στην «Ένωση Πάργας» και σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στα Γιάννενα και την Κ-19 του ΠΑΣ, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια.
Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Απόλλωνα Πάργας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Ο.Ε. και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass