Αλλάζει σελίδα ο Δωτιέας Αγιάς

Δ. ΧΑΣΙΩΤΗΣ - Σ. ΣΥΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ, ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2023 11:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Αναμφισβήτητα η πορεία του Δωτιέας Αγιάς στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής από την 4η αγωνιστική και μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή. Παρά τη διοικητική αβεβαιότητα στην αρχή της περιόδου (που έθετε υπό αμφισβήτηση ακόμη και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα) και τις βαριές ήττες των πρώτων αγωνιστικών, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, έδειξαν ότι έχουν το σθένος να ξεπεράσουν ακόμη και το πιο δύσκολο εμπόδιο και πλέον φιγουράρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πετυχαίνοντας εντυπωσιακές νίκες.


Μια πολύ μεγάλη επιτυχία, βάσει του κλίματος που υπήρχε στον σύλλογο, η οποία πέραν από την προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας αντανακλά την πρωτοβουλία και το όραμα κατά κύριο λόγο δύο ανθρώπων, των Δημήτρη Χασιώτη και Σωτήρη Συράκη, οι οποίοι βλέποντας το διοικητικό αδιέξοδο και το σημείο στο οποίο είχε περιέλθει ο σύλλογος, αποφάσισαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή του σκηνικού. Υπάρχουν φυσικά και κάποιοι ακόμα που στηρίζουν το συγκεκριμένο εγχείρημα, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι στο σύνολό της η διοίκηση του συλλόγου λειτουργεί πλέον με πνεύμα ομαδικότητας.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει τρεις βασικούς στόχους: Να εδραιωθεί ο Δωτιέας Αγιάς στη Γ’ Εθνική, να λυθεί το θέμα με το γηπεδικό ούτως ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του συλλόγου, όχι μόνο της ανδρικής ομάδας, αλλά και των τμημάτων υποδομής, που θα οδηγήσει στην ουσιαστική τους αναβάθμιση και φυσικά η ομάδα να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου.
«Το ενδιαφέρον και η αγάπη μας για τον Δωτιέα Αγιάς δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Υπήρχε και παλιότερα. Ωστόσο, ο λόγος να ασχοληθούμε με την ομάδα αυτήν τη χρονική συγκυρία έγκειται στο ότι όταν πληροφορηθήκαμε πως η ομάδα οδεύει στο χείλος του γκρεμού είπαμε ότι είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε» επισήμανε ο Δημήτρης Χασιώτης και πρόσθεσε ότι:
«Υπάρχουν φυσικά κι άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία, όπως επίσης και ένας μεγάλος χορηγός, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει στην εκδήλωση κοπής της πίτας την προσεχή Κυριακή (5/12). Παράλληλα δε, δεν μπορούμε από το να μην αναγνωρίσουμε το έργο του προέδρου κ. Καφανέλη, η προσφορά του οποίου ήταν σημαντική, αλλά και των διοικητικών κ. Γουλιόπουλου και Καραφύλη που στήριξαν την ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι ο Δωτιέας Αγιάς αλλάζει σελίδα. Θέλουμε να θέσουμε τις βάσεις που θα καθιερώσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική και να τη θωρακίσουν από οτιδήποτε προσπαθήσει να τη βλάψει» είχε χαρακτηριστικά ο κ. Χασιώτης, ενώ από την πλευρά του ο Σωτήρης Συράκης πρόσθεσε πως:
«Αγκαλιάσαμε τους παίκτες από την πρώτη στιγμή. Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια είδαμε κεφάλια σκυμμένα και την ψυχολογία της ομάδας στο ναδίρ. Προχωρήσαμε σε κάποιες απαραίτητες κινήσεις, όπως η αλλαγή προπονητή, τους είπαμε ότι πιστεύουμε στις δυνατότητές τους, ενισχύσαμε την ψυχολογία τους και τους δείξαμε ότι δεν είναι μόνοι τους. Όλα αυτά λειτούργησαν θετικά, κάτι που αποδεικνύεται από την αλλαγή της αγωνιστικής πορείας της ομάδας, το κλίμα πλέον στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο δυνατό και από δω και πέρα αυτό που θέλουμε είναι να πετύχουμε τον στόχο της γρήγορης παραμονής και του χρόνου να κρατήσουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει να βρίσκεται. Χωρίς φυσικά να αποκλίνουμε από τη βασική μας φιλοσοφία, δηλαδή να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά που παλεύουν για τη φανέλα και έχουν όραμα».
ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
Το γηπεδικό εξελίσσεται σε ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο, καθώς η ομάδα μοιάζει με περιοδεύοντα θίασο προκειμένου να εξασφαλίσει αγωνιστικό χώρο κάθε Κυριακή για τις ανάγκες του πρωταθλήματος.
«Είμαστε επιφυλακτικοί και ανησυχούμε ως προς το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του γηπέδου, αλλά και για την ποιότητα κατασκευής» υποστήριξε ο κ. Χασιώτης για να συνεχίσει λέγοντας ότι:
«Προσπαθούμε να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να λυθεί το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μας έχουν πει ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμο.
Το γηπεδικό είναι πολύ βασικό και δεν αφορά μόνο την ανδρική ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής. Εκτός από το κύριο γήπεδο, ο σύλλογος χρειάζεται βοηθητικό γήπεδο - προπονητήριο και χώρο για τις ακαδημίες εντός του αστικού ιστού της Αγιάς και όχι σε κοντινά χωριά. Είναι ένα θέμα που το βλέπουμε με τη δέουσα σοβαρότητα και ένας από τους στόχους μας που θέλουμε να πετύχουμε».
ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Σχετικά με τα τμήματα υποδομής ο Σωτήρης Συράκης επισήμανε ότι:
«Μία από τις βασικές μας επιδιώξεις είναι η ουσιαστική αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής. Θα γίνουν παρεμβάσεις στο οργανωτικό κομμάτι και σε θέματα λειτουργίας και φυσικά απαραίτητο στοιχείο στην επίτευξη των στόχων μας είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδομές. Ήδη μετράμε περισσότερα από 70 παιδιά και θέλουμε όχι απλά ο αριθμός αυτός να αυξηθεί, αλλά να παρέχουμε ως ακαδημία ποιοτικότερες υπηρεσίες στα παιδιά. Φέτος υπεύθυνος της ακαδημίας ανέλαβε ο κ. Πέτρος Μπαρμπέρης και με τη βοήθεια των Βασίλη Ντακούλα και Αουρέλ Τσακάλι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα».
Ο ΚΟΣΜΟΣ
Ένα μεγάλο στοίχημα για την ομάδα είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.
«Θέλουμε να ξανακερδίσουμε τον κόσμο. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα βοήθειά του, αλλά θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη. Θέλουμε ο Δωτιέας Αγιάς να ξαναμπεί στη συνείδηση των Αγιωτών. Περιμένουμε την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται.
Την Κυριακή 5/2 διοργανώνουμε την εκδήλωση κοπής της πίτας (στις 12 το μεσημέρι στο «Κτήμα Νεφέλη») και καλούμε τους φιλάθλους της Αγιάς να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο Δωτιέας Αγιάς δεν είναι μόνος τους» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Χασιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass