Ιδανική πρεμιέρα για τις Μικτές ΕΠΣΛ

ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 7-1 Η Κ16 ΚΑΙ ΜΕ 3-0 Η Κ14 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2023 11:05
Κ-16 Κ-16

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα φετινά Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ-14 και Κ-16 (6ος Όμιλος) οι Μικτές της ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα επικράτησαν χθες στο «Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο» στον Βόλο με το εντυπωσιακό 7-1 η Κ-16 και με το ευρύ 3-0 η Κ-14 των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας.


Πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις οι ομάδες της Λάρισας δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό τους και έδειξαν ότι είναι το μεγάλο φαβορί στον 6ο Όμιλο.
Η Κ-16
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Δριστέλας με εύστοχο πέναλτι έκανε το 0-1. Από τον καταλογισμό του πέναλτι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Βαΐτση που σταμάτησε την μπάλα με το χέρι.
Στο 16’ ο Κουτσαηλίας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ΕΠΣΛ, ενώ ο Δριστέλας δύο λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 με σουτ μετά από ατομική ενέργεια.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-3 στο 24’ με τον Αλουσάι, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπιώτης που ήταν ο MVP του αγώνα πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Στο 34’ με σουτ από πλάγια αριστερά έγραψε το 1-4, στο 39’ μετά από συνεργασία με τον Καγκελάρη πέτυχε το 1-5 και στο 63’ με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος από τον Γκρίνια) έκανε το 1-6.
Το τελικό 1-7 διαμόρφωσε στο 67’ ο Γκανάτσας με μακρινό σουτ.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Γ. Καλιακούδας): Ζεκόλι (43’ λτ Αλλντερβίσι), Θωμαΐδης, Γκρίνιας, Ιωακειμίδης (43’ Σιλέλης), Βαΐτσης, Αλουσάι (61’ Παλάσκας), Κύρκος, Κότουζας, Τουλγαρίδης, Δαρής (25’ Γκάγκας), Σπανός (25’ Μέρο).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης, Γκανάτσας (72’ Δαούλας), Κουπατσιάρας (72’ Παπαδάκος), Τσιακμάκης, Καγκελάρης (46’ Σαΐτης), Κουτσαηλίας, Μπιώτης (64’ Νταφόπουλος), Δριστέλας (64’ Μεσσής), Δαλιός.

Η Κ-14
Εύκολη ήταν η επικράτηση για την ΕΠΣΛ και στον δεύτερο χρονικά αγώνα στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14.
Το σκορ για τη λαρισινή ομάδα άνοιξε στο 15’ ο Τσανούκας, ενώ στο 60’ ο Ζτούπης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Τσανογιάννης από τον τερματοφύλακα Μαρκατά και ο ίδιος παίκτης στο 63’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Γ. Καλιακούδας): Μαρκατάς, Χαλιμούρδας, Χατζηγεωργίοιυ, Γκρίνιας, Κανάλης, Τσούκας, Μπάρμπου, Μπαλαμώτης, Σκαλίμης, Καραγεωργόπουλος, Κολέτσος (Αλουτζανίδης, Ακρίβος, Γεωργιτζίκης, Τσομπανόπουλος και Σταθόπουλος).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Μπαντούλης, Τενεκές, Κανάκης (65’ Θάνος Φ.), Μπουρντένας, Παπαδήμας, Καραστέργιος, Τζάρτας (65’ Κατσάνος), Καλογιάννης (60’ Κούρτης), Τσανούκας (50’ Ντάνας), Ζτούπης, Τσανογιάννης (60’ Τοπουζίδης).
*Αξίζει να σημειωθεί ότι στις χθεσινές αναμετρήσεις στον Βόλο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του δολοφονηθέντα πριν από έναν χρόνο Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Κ-16
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Λάρισας 1-7
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων 1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣΛ Λάρισας 7-1 3
2. ΕΠΣ Καρδίτσας 1-0 3
3. ΕΠΣ Τρικάλων 0-1 0
4. ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-7 0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/2)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Θεσσαλίας

Κ-14
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Λάρισας 0-3
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων 0-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Λάρισας 3-0 3
2. ΕΠΣ Τρικάλων 2-0 3
3. ΕΠΣ Καρδίτσας 0-2 0
4. ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-3 0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/2)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Θεσσαλίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass