Εκδήλωση του Φιλαθλητικού

ΒΑΣ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ «ΜΥΡΙΖΕΙ» ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2023 13:30

Εκδήλωση διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, όπου έκοψε την καθιερωμένη πίτα, με τον πρόεδρο Βασίλη Ακριβούλη να τονίζει ότι ο σύλλογος που φέτος δεν έχει καλή χρονιά στην Α2 Εθνική βασίζεται στις υποδομές και μέσα απ’ αυτές θα δημιουργήσει παίκτριες που θα σταδιοδρομήσουν σε πανελλήνιο επίπεδο.


Εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κώστας Καλαμπάκας που τόνισε ότι ο σύλλογος μυρίζει βόλεϊ και του είναι αρκετά γνώριμος, αφού γνωρίζει την πορεία πολλών αθλητριών, όπως της Άννας Κεραμίδα που συνεργάστηκε μαζί της ως παίκτρια, αλλά και τώρα ως προπονήτρια. Και πρόσθεσε ότι: «Άλλωστε η πορεία πολλών μέσα στον αθλητισμό είναι παράλληλη. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη δυναμική που έχει δώσει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έχει γίνει πρώτη στην Ελλάδα και καλλιεργεί ισόρροπα όλα τα αθλήματα, ενώ συμμετείχε ενεργά και σε διεθνείς διοργανώσει βόλεϊ που ήρθαν στη Λάρισα ή φιλοξένησε Eθνικές ομάδες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας». Τυχερά ήταν δύο νεαρά κορίτσια από την ακαδημία του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass