ΑΕΛ: Τέλος ο Κούστα που πάει Ηρακλή…

*ΞΑΦΝΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2023 12:10

Ξαφνικό διαζύγιο είχαμε χθες μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Κριστιάν Κούστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία είναι ότι ο παίκτης ζήτησε να φύγει, με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετά σέντερ φορ στην ομάδα, Νούνιες, Τσιριγώτης και Όγκμποε, ενώ μπορεί να παίξει στη θέση αυτή και ο Πεντρόσο.

Η ΑΕΛ (υπάρχει και επιθυμία του προπονητή να έχει λιγότερους παίκτες) συμφώνησε σε λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση: «Παρελθόν αποτελεί από τις τάξεις της ομάδας μας ο 26χρονος φορ, Κριστιάν Κούστα, καθώς λίγη ώρα πριν ολοκληρώθηκε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με κοινή συναίνεση. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρετά έναν ποδοσφαιριστή που κατά τους 18 μήνες παρουσίας του στο ρόστερ της ομάδας επέδειξε συμπεριφορά άρτιου επαγγελματία και άριστου χαρακτήρα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του». Ο Κούστα από τη δική του πλευρά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα ακόλουθα: «Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από αυτήν την ιστορική ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στους συμπαίκτες μου, σε όλο το προπονητικό team και στον υπέροχο κόσμο που μας συντρόφευε κάθε αγωνιστική». Πληροφορίες αναφέρουν ότι επόμενος σταθμός της καριέρας τού -ύψους 1.92- Αλβανού ποδοσφαιριστή θα είναι ο Ηρακλής που έχει μείνει με ένα σέντερ φορ, τον Άλεξιτς. Ο Κούστα στην ΑΕΛ, στο διάστημα των 18 μηνών, έπαιξε 15 παιχνίδια (επτά ως βασικός) και πέτυχε τρία γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ και καλύτερή του χρονιά ήταν το 2020-21 στην Ιεράπετρα, όπου έπαιξε 25 παιχνίδια πέτυχε 5 γκολ. Διακρίθηκε στη Λάρισα για το εξαίρετο ήθος, αλλά και την αγωνιστικότητα που έδειξε σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα οι Λαρισαίοι φίλαθλοι μόνο καλές αναμνήσεις θα έχουν από το συγκεκριμένο. ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ Από κει και πέρα, χωρίς ρεπό προετοιμάζεται η ομάδα ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (13.45, Αλκαζάρ) και ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον τιμωρημένο Γκοτζαμανίδη. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Ηλιάδης θα εκτίσει την ποινή του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες πους συμπλήρωσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’. Σίγουρα η ενδεκάδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές (ίσως να μην υπάρξει και καμία) σε σχέση με αυτή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου την περασμένη αγωνιστική (η λαρισινή ομάδα υπενθυμίζουμε ότι κέρδισε με 3-0), ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ σίγουρα θα πρέπει να προβληματιστεί και από περίεργα δημοσιεύματα σε γνωστό σάιτ διαιτησίας. Δεν ξέρουμε τι σκοπό έχει να υποστηρίζει ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον Απόλλωνα Πόντου και ότι το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ ήταν οφσάιντ. Σε ένα παιχνίδι με καθαρό σκορ 3-0 δε φταίει η διαιτησία… Κάτι άλλο συμβαίνει Σίγουρα, όπως φαίνεται, οι αγώνες παίζονται και στο γήπεδο των... δημοσιευμάτων και των ανακοινώσεων.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συνεχίζοντας την ενίσχυση και των Ομάδων Νέων κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από την ποδοσφαιρική ακαδημία Ατρόμητοι/ Θύελλα του γεννημένου το 2009 ποδοσφαιριστή Κίμωνα Βασιλόπουλου, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Κ-15, που συμμετέχει με επιτυχία στο οικείο πρωτάθλημα της Super League 1.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass