Με σοβαρότητα συνεχίζει ο Ηρακλής Λάρισας

*ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2023 11:24

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’ ανήκει στο παρελθόν, και στον Ηρακλή Λάρισας βλέπουν την επόμενη ημέρα, γι’ αυτό και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Μακεδονικό.


Παιχνίδι πολύ σημαντικό όσον αφορά το βαθμολογικό μέρος, καθώς οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσουν τη θέση τους.
Ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με σοβαρότητα και να μη χαλαρώσουν, διότι σε μια τέτοια περίπτωση, ο κίνδυνος απώλειας βαθμών είναι μεγάλος.
Γι’ αυτό οι παίκτες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, αγωνιζόμενοι με πάθος και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Το ευχάριστο για τον κ. Χατζηλιάδη είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και υπάρχει πολύ καλό κλίμα, ενόψει των δύο αναμετρήσεων, με τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη και με τη Βέροια στο Ael Fc Arena, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, για τον Α’ Όμιλο της Super League 2. Ιδανικό θα είναι να κατακτηθούν έξι βαθμοί και να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με 16 βαθμούς συνολικά ο Ηρακλής Λάρισας, αλλά και τέσσερις βαθμούς αν πάρει, δεν θα θεωρηθεί αποτυχία, αν αναλογιστούμε πού βρισκόταν πριν από πέντε αγωνιστικές η ομάδα και τη θεαματική βελτίωση που έχει.
Από αγωνιστικής πλευράς, κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Μιχάλης Τσουμάνης στο πόδι του και ο Σπύρος Γκουγκούδης στο κεφάλι του, αναμένεται πως θα ξεπεραστούν και οι δύο ποδοσφαιριστές θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Κοιλάδα, ενώ χθες προπονήθηκαν όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass