Η ΑΕΛ έγινε αουτσάιντερ...

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ *ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2023 14:30

Η ΑΕΛ ξεκίνησε ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League 1, αφού είχε και την ομοιογένεια, αλλά και το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό, ώστε μετά από δύο χρόνια να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία.


Η λαρισινή ομάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά.
Οι «βυσσινί» βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό που, αυτήν τη στιγμή, είναι το φαβορί στις στοιχηματικές εταιρείες, με ποσοστό 1.45 έναντι 3.75 της ΑΕΛ.
Όμως, δείχνει να ανεβαίνει και η αξία των παικτών της ομάδας των Σερρών που αυτήν τη στιγμή κοστολογούνται συνολικά από το Transfremarkt περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ της ΑΕΛ 5,10 εκατ. ευρώ όπως ακριβώς και της Νίκης Βόλου.
Σίγουρα η ΑΕΛ χρειάζεται επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση, αφού απέκτησε τους Νούνιες, Κόλα, Τσιριγώτη, αλλά μάλλον δεν φτάνουν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για Γερολέμου και Μπάμπη, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται και σε άλλα μέτωπα.
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
Η ανάρτηση φωτογραφίας από παίκτη της ΑΕΛ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αφορμή να κληθεί για… συζήτηση ο ποδοσφαιριστής, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την απέδωσε ως προσωπική του.
Δεν είναι τυχαίο ότι από την αρχή του πρωταθλήματος είχαν γίνει συστάσεις και για τις φωτογραφίες που «ανεβάζουν» σε σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Όσον αφορά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γκοτζαμανίδη, Κοσονού, τον τραυματία Όγκμποε και λογικά θα έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών οι: Κ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Θεοδωρόπουλος. Μόνος του συνεχίζει να προπονείται ο Θανάσης Παπαγεωργίου.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
Έγιναν και επίσημα γνωστοί οι αριθμοί που θ’ αναγράφονται στις φανέλες των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ. Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ, ο κεντρικός αμυντικός Έντισον Κόλα, ο επιθετικός Σέρχιο Νούνιες, ο επιθετικός Θοδωρής Τσιριγώτης, επέλεξαν τα νούμερα που θα φέρουν στην πλάτη τους με τη βυσσινί φανέλα, για το υπόλοιπο της Super League 2.
Τα νούμερα στις φανέλες των νεοαποκτηθέντων της ΑΕΛ έχουν ως εξής:
20. Έντισον Κόλα
27. Σέρχιο Νούνιες
74. Θοδωρής Τσιριγώτης
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
Μετά το τέλος της 12ης αγωνιστικής ο τραυματίας επιθετικός της ΑΕΛ, Μάριος Όγκμποε (4 συμμετοχές-4 γκολ) συνεχίζει να βρίσκεται στον πίνακα με τους πρώτους σκόρερ.
Ο πίνακας των σκόρερ της Super League 2:
8 γκολ: Βουό (ΟΦ Ιεράπετρας)
7 γκολ: Τέτει (Κηφισιά), Γιουμπιτάνα (Ηρακλής)
6 γκολ: Ρόβας (Καλαμάτα), Λουκίνας (Καλλιθέα), Μάναλης (Χανιά), Μωραΐτης (Απόλλων Σμύρνης).
5 γκολ: Κανίς (Πανσερραϊκός), Σαΐντ (Πανσερραϊκός), Μπράντονιτς (ΠΑΟΚ Β’), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Παραστατίδης (Διαγόρας Ρόδου), Κουϊρουκίδης (Κηφισιά), Σαρδέλης (Παναθηναϊκός Β’), Μπαστακός (Ηλιούπολη).
4 γκολ: Όγκμποε (ΑΕΛ), Τζίμας (ΠΑΟΚ Β’), Πασάς (Καλαμάτα), Κυνηγόπουλος (Καλλιθέα), Κέρι (Παναχαϊκή).

Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass