Τα γκολ του Τάσου Κυριάκου δεν έφθασαν στο Συκούριο...

*ΚΑΙ Η ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2023 12:10

Η Δάφνη Γλαύκης για δεύτερη φορά προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΣΠΛ σε βάρος ομάδας της Α’ ΕΠΣΛ αφού μετά τον Όλυμπο Γόννων απέκλεισε και τον Κίσσαβο Συκουρίου και πάλι στα πέναλτι με 3-2 (κ.α. 2-2).


Η ομάδα του Αποστόλη Τσιανάκα προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Τάσου Κυριάκου από εκτελέσεις στημένων. Το πρώτο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 57’ και το δεύτερο με φάουλ στο 71’.
Η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους του Γιώργου Παπαντωνίου με τέρματα στο 75’ του Γιώργου Σπανούλη (αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή) και στο 92’ του Δημήτρη Σβερκούλη (αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Σπανούλης από τον Γιάκου).
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι με την εξής σειρά: Κυριάκος 0-1, Σβερκούλης 1-1, Μπολάκης-απέκρουσε ο Αραμπατζής, Μούμος-απέκρουσε ο Γιάκου, Κορδέλας 1-2, Βράκας 2-2, Νεμπεγλέρας-οριζόντιο δοκάρι, Ντόντος 3-2, Αγγέλης-οριζόντιο δοκάρι.
ΓΛΑΥΚΗ (Γ. Παπαντωνίου): Αραμπατζής, Παπαποστόλου, Μπατζογιάννης, Ντόντος, Ντινούλης, Μούμος, Μαλάκος (46’ Σπανούλης), Νεράντζης (58’ Γκουντουβάς), Καραγιάννης (46’ Βράκας), Τσιώλης Ν. (83’ Μήτσιου), Μητροδήμος (46’ Σβερκούλης).
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Α. Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Βελής, Μουρογιάννης (63’ Χάμος), Μπολάκης, Καραποστόλης (53’ Νεμπεγλέρας), Κυριάκος, Πλιάγκας (72’ Λιόγκας), Τσίκος (53’ Κορδέλας), Φαρμάκας (53’ Τζιούρας).
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (15:00)
Βούναινα-Παναγροτικός
Αστραπή ΝΠ-Ανθούπολη
Ευαγγελισμός-ΠΟ Ελασσόνας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass