Θέλει να επανέλθει στις νίκες η ΑΕΛ

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - Ο ΒΕΡΓΩΝΗΣ ΕΙΔΕ ΒΕΡΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 11:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την ξεκούραση λόγω του ρεπό της ομάδας, οι παίκτες της ΑΕΛ επανέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις επίσημες υποχρεώσεις τους, αγωνιζόμενοι στο Πολύκαστρο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.


Παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον Α’ Ομιλο της Super League 2 και θα είναι απαγορευτικό κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.
Ο Πανσερραϊκός ξέφυγε με έξι βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΛ, που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ Β’, είναι υποχρεωμένη σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει, για να ελπίζει.
Κάθε ματς θα είναι και ένας τελικός για τους «βυσσινί», που ενισχύθηκαν με τρεις παίκτες, τους Κόλα, Νούνιες και Τσιριγώτη, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας για να επιστρέψει στη Super League 1.
Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν όπως και ο κόσμος πως ο δρόμος θα είναι ανηφορικός, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.
Από κει και πέρα, η ΑΕΛ πρώτα πρέπει να κοιτάξει το …σπίτι της και εφόσον εκεί υπάρχει ηρεμία, αισιοδοξία και όλα βαίνουν καλώς, τότε θα κάνει στο τέλος έναν συνολικό απολογισμό, διότι θα φανεί στους αγωνιστικούς χώρους ποιος είναι καλύτερος και άξιος για να ανέβει κατηγορία.
Τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Πόντου, είδε σύμφωνα με πληροφορίες προχθές ο συνεργάτης του τεχνικού Γιάννη Ταουσιάνη, ο Αλέξανδρος Βεργώνης, στην αναμέτρηση με τη Βέροια.
Και μπορεί η ομάδα της Καλαμαριάς να ηττήθηκε 2-0, όμως χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι πλέον εύκολα δεν θα κερδηθεί κανένα παιχνίδι.
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο κ. Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Αμέτ Κοσσονού, Νίκο Γκοτζαμανίδη, όπως επίσης και τους Μάριο Όγκμποε, Σπύρο Γλυνό, οι οποίοι μετά τους τραυματισμούς τους, ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.
* Σημειώνεται ότι το ματς στο Πολύκαστρο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω εργασιών στο γήπεδο.

 
 
Και τον Λάκη Παγκαρλιώτα αρχηγό…
«Με τον δήμαρχο Μεσσήνη οδηγό και τον Λάκη Παγκαρλιώτα αρχηγό δεν φοβόμαστε ποτέ, να μας ζήσεις αρχηγέ, είμαστε είμαστε πρωταθληταί…». Ο σχετικός στίχος από τον ύμνο της ΑΕΛ μάς γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και μας θυμίζει πως όλοι σε αυτήν την πόλη ζούσαν και ανέπνεαν για τη «βασίλισσα» του κάμπου. Τον Λάκη Παγκαρλιώτα βρήκε ο φωτογράφος της «Ε» Βασίλης Ντάμπλης, παρέα με τον Λαρισαίο Νίκο Μπόζιο, ο οποίος αγωνίστηκε στο Αιγάλεω και η συζήτηση φυσικά είχε περιεχόμενο στο μεγαλύτερο μέρος την αγαπημένη ομάδα της πόλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass