Δύσκολη αποστολή για τον Απόλλωνα Λάρ.

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2023 12:03

Δύσκολη αποστολή και με περιορισμένες λύσεις έχει σήμερα στις 14.45 ο Απόλλωνας Λάρισας στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.


Η ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα αντιμετωπίζει την τελευταία ομάδα του Ομίλου, η οποία αν χάσει... χάνεται, ενώ και ο Απόλλωνας Λάρισας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής και να επουλώσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι φυγές παικτών.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Στουρνάρας υπάρχουν μόνο 14 παίκτες, καθώς σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου θα απουσιάσουν ο Ντουλγκέροφ και ο Σιατραβάνης (αποτελεί παρελθόν από την ομάδα).
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Οικονομόπουλος (T), Μπακαρός (T), Κλιγγόπουλος, Ποτόσογλου, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Διβανές, Χουμόλι, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Μπαλογιάννης και Νούσιος.
Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Κάλεσμα στους φιλάθλους για δυναμική στήριξη στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας απηύθυνε ο Θεσπρωτός. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έπειτα από τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, ο Θεσπρωτός θα διεκδικήσει την επιστροφή στις νίκες. Η συμπαράσταση απ’ όλους τους φίλους της ομάδας και η στήριξη της προσπάθειας των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Τη Δευτέρα καταργούμε το αδιαχώρητο στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας και με τη θετική μας ενέργεια, τη φωνή και τον παλμό μας, ενθαρρύνουμε την ομάδα στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία».
Στον αγωνιστικό τομέα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα ο τιμωρημένος Τρομπούκης, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Κωνσταντίνου που εξέτισε την ποινή του.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Την αναμέτρηση Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Απόστολος - Βασίλειος Αργυρός (Πέλλας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Κωνσταντίνο Λιόντο (Ηπείρου), Αθανάσιο Δέλλιο (Πέλλας), 4ος θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass