Οικογενειακό διπλό για την ΑΕΛ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2023 11:15

Το ρεπό της θα κάνει σήμερα η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και βέβαια θα περιμένει μήπως ο συμπολίτης της, Ηρακλής Λάρισας, της κάνει κάποιο «δωράκι» στο παιχνίδι που δίνει στις Σέρρες, κόντρα στον Πανσερραϊκό, κάτι που βέβαια θεωρείται πολύ δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο.


Ο τεχνικός των «βυσσινί» Γιάννης Ταουσιάνης είναι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες για να αφομοιώσουν τον τρόπο που θέλει η ομάδα να αγωνίζεται στα παιχνίδια, αλλά πάντα «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο.
Και καθώς υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να βελτιωθούν αρκετά πράγματα, ο προπονητής θα επιδιώξει να παρουσιάζεται η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερη. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κόλα, Νούνιες και Τσιριγώτης, αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Χρειάζεται να συμβάλουν σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια όλοι οι ποδοσφαιριστές και να διατηρηθεί το καλό κλίμα, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Σήμερα εν τω μεταξύ, θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί οικογενειακό διπλό στο στάδιο Αλκαζάρ, το οποίο θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων και ο κ. Ταουσιάνης, εκτός από τους νεομεταγραφέντες, θα «τσεκάρει» και ποδοσφαιριστές από την Κ-19.
*Να σημειώσουμε πως ο Απόλλων Πόντου που είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ, στη 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλoυ της Super League 2, σήμερα αγωνίζεται στη Βέροια και ενδεχομένως αντιπροσωπεία της λαρισινής ομάδας να μεταβεί στην πόλη της Μακεδονίας, για να κατασκοπεύσουν την ομάδα της Καλαμαριάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass