K-14

Νίκη για τους Ατρόμητους/Θύελλα (2)

Επί του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 4-2

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2023 23:15

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Ατρόμητοι/Θύελλα (2), οι οποίοι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-14, επικράτησαν του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 4-2.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Στεργίου στο 12’ για να ισοφαρίσουν (1-1) οι φιλοξενούμενοι στο 17’ με τον Πουρτσίδη.
Ο Μπαζούκης στο 22’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα (2-1) στους Ατρόμητους/Θύελλα, ενώ ο Σακελλαρίου στο 29’ πέτυχε το 3-1. Στο 33’ ο Μπελεμέζης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ στην επανάληψη ο Κουτές μείωσε για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (2) (Τ. Ζιάκας): Μέλιος, Κουματζέλης, Θεοχάρης, Βαρθακάρης, Επισκόπου, Μπαζούκης, Μπελεμέζης, Σακελλαρίου, Σαμαράς, Στεργίου, Ντελής (Μιχαλακόπουλος).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Ε. Μάνος): Χασιώτης, Στύλος, Πλιούτσας, Αναγνωστόπουλος, Κουτές, Παναγιωτίδης, Πουρτσίδης, Γκογκολέτσιος, Ντρογκούλης, Παπανάτσιος, Μητσικώστας (Πιλτσούλης, Τζήμας, Κατίνας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass