Η τύχη παίζει ρόλο...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟΠΟ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ - Ν. ΤΣΟΛΑΚΗΣ: ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΧΩΡΙ - Γ. ΠΟΥΛΗΜΑΣ: Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2023 11:10

H τύχη παίζει ρόλο σε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο έγινε κατά την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Πρακτόρων Παιγνίων ΟΠΑΠ Νομού Λάρισας, προχθές το βράδυ στα «Δέοντα», μέσα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα.


Το πρώτο φλουρί της πίτας βρήκε η Κατερίνα Μπάκου, αλλά για την ανεύρεση του δεύτερου ...χάθηκε στην κυριολεξία η μπάλα, καθώς αρχικά δεν βρέθηκε και ο πρόεδρος Νίκος Τσολάκης έδειξε πως είναι ακριβοδίκαιος κι έτσι μετά από κλήρωση, η τύχη χαμογέλασε στον πράκτορα Αλκη Βασίλειο Φωτεινό, που κέρδισαν από ένα κινητό.
Προσκεκλημένοι ήταν ο γενικός περιφερειακός διευθυντής Μακεδονίας ΟΠΑΠ Μπάμπης Παυλίδης, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων ΠΡΟΠΟ ο πρόεδρος Γεώργιος Πουλημάς, ο γενικός γραμματέας Κωνσταντίνος Μπουλογιώργος, ο γενικός ταμίας Κωνσταντίνος Αγγελάτος και ο πρόεδρος της ΕΠΑΠ, Ηλίας Τσιάκος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας, η γενική γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, οι αντιδήμαρχοι Λάρισας Θάνος Αδαμόπουλος, Γιάννης Αλεξούλης και o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ -νυν προπονητής του Αετού Μακρυχωρίου- Κώστας Κολομητρούσης.
Σε σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος Νίκος Τσολάκης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους Πράκτορες ΠΡΟΠΟ και στις οικογένειές τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον κ. Παυλίδη, αλλά και στον κ. Λιούπα, διότι με μέριμνα της Διεύθυνσης του ΟΠΑΠ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και προσφέρθηκαν από τον Σύλλογο Πρακτόρων του ΠΡΟΠΟ Νομού Λάρισας είδη και τρόφιμα στους σεισμόπληκτους στο Δαμάσι και το Μεσοχώρι.
«Δείξαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο σε ανθρώπους που περάσανε πολύ δύσκολες στιγμές και ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που υπέστησαν, με την ευχή πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες, θα χαμογελάσουν πάλι οικογένειες και μικρά παιδάκια, που πρέπει να γίνουμε αρωγοί για να ξεχάσουν ό,τι πέρασαν», τόνισε ο κ. Τσολάκης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Πουλημάς επισήμανε μεταξύ άλλων πως «η Λάρισα έχει δυναμική και κάνουμε όλοι μας από κοινού αγώνα για την επιβίωση των Πρακτορείων, που συρρικνώθηκαν σημαντικά και είναι 1.000 λιγότερα από ό,τι ήταν πριν την πανδημία του κορονοϊού».
Τέλος, και ο αντιπρόεδρος των Πρακτόρων της Λάρισας Θοδωρής Εμμανουήλ αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που υφίστανται τα Πρακτορεία μετά τον κορονοϊό, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τους ανθρώπους που βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό, για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των Πρακτορείων, ενώ δεν έκρυψε και τα ...αελικά του αισθήματα, αναφερόμενος στην παρουσία των Γιάννη Αλεξούλη και Κώστα Κολομητρούση.
Τσολάκης και Εμμανουήλ ευχαρίστησαν τους αθλητικούς συντάκτες της «Ε» Σωτήρη Κέλλα, Χρήστο Αρχοντούλη για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την πολύτιμη βοήθειά τους κάθε χρόνο, όπως επίσης και τον φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Κώστα Τσάντζο, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass