Χρόνος για μεταγραφικά και μίνι προετοιμασία

Η ΑΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2023 13:00

Η ΑΕΛ έχει μπροστά της το αγωνιστικό της ρεπό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2, που διεξάγεται το τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει στη διάθεσή της πολύτιμο χρόνο για να διορθώσει ορισμένες αγωνιστικές αδυναμίες και παράλληλα να «κλείσει» κάποιες μεταγραφές που την ενδιαφέρουν, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πόντου (13η αγωνιστική). Με άλλα λόγια, ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης θέλει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό της ομάδας και να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που του δίνεται.
Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων, όπως οι Σέρτζιο Νούνιες και Έντισον Κόλα, στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον τραυματία Όγκμποε (για το πότε θα αποθεραπευτεί πλήρως και θα είναι ετοιμοπόλεμος), αλλά και για τον Θανάση Παπαγεωργίου που συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Εάν σ’ αυτά προστεθούν η απουσία του Νίκου Γκοτζαμανίδη που εκτίει την ποινή του, αλλά και η μελλοντική απουσία του Κοσονού, αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας, τότε γίνεται κατανοητό ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις για τα κενά, ούτως ώστε η ομάδα να διατηρήσει τη δυναμική της.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, η τριάδα με τους Γερολέμου, Πάρη Μπάμπη και ενός ακόμα ξένου βρίσκεται ψηλά στην ημερήσια διάταξη των «βυσσινί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass