Πέθανε στο γήπεδο 20χρονος ποδοσφαιριστής

Σε αγώνα στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2023 10:16

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Μαυρομμάτι Καρδίτσας και ο ΑΣΜ Καραϊσκάκης από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ηλία Μπρέλλα.


Συγκεκριμένα, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Δόξα Αμπέλου για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Καρδίτσας, δίχως να έρθει σε επαφή με κάποιον αντίπαλο. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο συμπαίκτες και αντίπαλοι. Ο πρόεδρος της ομάδας του Καραϊσκάκη, που τυγχάνει να είναι του επαγγέλματος (φαρμακοποιός), αλλά και ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες με μαλάξεις, αλλά και τεχνητή αναπνοή, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.
Ο ποδοσφαιριστής μετέβη στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν στάθηκε δυνατό να παραμείνει στη ζωή και τελικά κατέληξε.
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, «πάγωσε» ολόκληρο το τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο γρήγορα έγινε γνωστό ανά το Πανελλήνιο.
Οι προγραμματισμένοι δε χθεσινοί απογευματινοί αγώνες για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που επρόκειτο να γίνουν λίγο μετά τους αγώνες της Β’ ΕΠΣΚ των 12, αναβλήθηκαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass