ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΑΣΣΟΙ... εν δράση

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2023 12:25

K-16
Ο Ντόβας έδωσε ξανά τη λύση
*Ο Απόλλων Λάρισας πέρασε από τη Γιάννουλη κερδίζοντας με 1-0 τη Δήμητρα

Με «χρυσό» σκόρερ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον Ντόβα και με το ίδιο σκορ 1-0, ο Απόλλων Λάρισας νίκησε στη Γιάννουλη την τοπική Δήμητρα στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Κ-16 και πέρασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

DSC_3601.jpg

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

DSC_3598.jpg

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

IMG_20230114_111031.jpg


Ήταν ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να δημιουργούν καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 60’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντόβας με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 69’, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Διαιτητές: Κοντογιάννης, Κουτίνα, Υφαντόπουλος.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Κοντογιάννης, Παλάντζας, Τσεκούρας, Τζήκας, Δαούλας Θ/Χρ., Γκονέλας, Μανάκας, Φωτιάδης, Τάχος, Αγγελακόπουλος, Δαούλας Θ/Γ. (Μπλιάμπλιας, Μπαργιώτας, Καραγκούνης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Παπατσίμπας, Κωστόπουλος, Γιούγκα, Ντόβας, Κουμαντζέλης, Ξαφάρας, Γάτσιος, Κατσάνος, Γδούπας, Κλεισιάρης, Πιτσίλκας (Σιδέρης, Γκουτζίδης, Καζαντζής)

 

 

K-14
Μόνη πρώτη η ΑΕΛ (1)
*Κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τους Ατρόμητους/Θύελλα (1) με 1-0

AEL_1.jpg

ΑΕΛ (1)

ATROMHTOI_1.jpg

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1)

Το ντέρμπι κορυφής στον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Κ-14 ανάμεσα στην ΑΕΛ (1) και τους Ατρόμητους/Θύελλα (1) είχε χρώμα βυσσινί. Η ομάδα του Γιάννη Βασιλείου νίκησε με 1-0 και πέρασε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 4 αγωνιστικές.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 62’ ο Τσούμαρης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία και το οποίο κρίθηκε στο γκολ. Διαιτητής: Τοπαλσάββας.
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αγραφιώτης, Αμίτσας, Φετβατζής, Παλλίδης, Σφόρτζας, Αναγνώστου, Βασιλείου, Τσούμαρης, Τζάρτας, Τσιανάβας (Χρυσόπουλος, Τατσίκας, Μπακογιάννης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1) (Δ. Βασιλόπουλος): Τζιγκούρας, Βασιλόπουλος, Κανάκης, Μπουρντένας, Ντάνας, Τοπουζίδης, Τενεκές, Τόπης, Νινίκας, Ζαχαριάς, Τσιανογιάννης (Σταθάκος, Κυριάκος, Απρίλης, Μέλιος).

 

K-16
Νίκη για την Αστραπή
*Επί της Χαραυγής με 3-1

 

ASTRAPH_K16.jpg

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

XARAYGH_K16.jpg

ΧΑΡΑΥΓΗ

Στο γειτονικό ντέρμπι του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-16 (5η αγωνιστική) η Αστραπή Ν. Πολιτείας επικράτησε της Χαραυγής με 3-1 και πέρασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Σάκκας στο 25’ και στο 55’ και Χριστοφορίδης στο 65’, ενώ το τέρμα των φιλοξενουμένων σημειώθηκε με αυτογκόλ σε προσπάθεια του Χισένι. Διαιτητές: Π. Ντελέζος, Μίτης, Γκαραβέλα.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Κ. Καλτσάς): Κατσής, Παπακωνσταντίνου, Ζορμπάς, Βαΐου, Τσιανάκας, Αναστασίου, Νικολακούλης, Σακελλάρης, Γιαννούσης, Σάκκας, Τσαγγαλάς (Χριστοφορίδης, Σοφράς, Τάξος, Αντωνόπουλος, Μπένης, Ευαγγέλου)
ΧΑΡΑΥΓΗ (Γ. Σκαφιδάς): Γουδάλας, Μπαλκουρούνης, Μπεκτέσι, Καραμανές, Γκρίγκας, Χισένι, Τσέλα, Βογιατζής, Μπασδέκης, Μήτσης Θ., Μήτσης Φ. (Ντελής)

 

K-16
Ανετη νίκη των Αμπελοκήπων
*Επί του Προμηθέα με σκορ 4-0

 

PROMHTHEAS_K16.jpg

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

AMPELOKHPOI_K16.jpg

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Ανώτερη η ομάδα των Αμπελοκήπων επικράτησε δίκαια στο «Γ. Μητσιμπόνας» του Προμηθέα με 4-0, σε αγώνα για τον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Κ-16 (5η αγωνιστική), και φιγουράρει στη 2η θέση της κατάταξης.
Ο Ερνάντο στο 27’ μετά από ενέργεια του Τζαμαλή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μαρούδας με κεφαλιά στο 45’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 63’ ο Νούλας με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ στο 74’ ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια (πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα) διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Κουκουτσέλος, Τσάρας, Διβανές, Κόττας, Κώστας, Παζάρας, Τζιώρας Β., Σεΐζης, Χαλιαμούρδας, Τζιώρας Φ., Παραλυκούδης (Ρούγκος, Λαζαρίδης, Κωστομητσόπουλος, Σταυροθεόδωρος, Χατζησαββίδης).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ακ. Ταυλαρίδης): Μπαλαντές, Μπέκας, Στάικος, Φέρο, Παππάς, Ντινόπουλος, Κοντογιάννης, Μαρούδας, Ερνάντο, Νούλας, Τζαμαλής (Γκάνιος, Μαρτινίδης, Χετέμ, Ντέιβιντ, Λάλλας).

 

K-12

Σταθερά στην κορυφή
*H ΑΕΛ (1) επιβλήθηκε του Αβέρωφ με 5-0

IMG_20230114_125226.jpg

ΑΕΛ

DSC_3688.jpg

 

ΑΒΕΡΩΦ
Μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά επί του Αβέρωφ με 5-0 πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕΛ (1) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ο Ομίλου στο πρωτάθλημα της Κ-12. Έτσι οι «βυσσινί» βρίσκονται σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Αθανασόπουλος 2, Χρυσόπουλος, Μαλέσκος και Παπαχρήστου.

 

 

K-12

Εύκολα ο Ηρακλής
*Νίκησε με 9-0 τους Ατρόμητους/Θύελλα

IMG_20230114_132743.jpg

ΗΡΑΚΛΗΣ

 

DSC_3730.jpg

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ

Ο Ηρακλής Λάρισας νίκησε με το ευρύ 9-0 τους Ατρόμητους/Θύελλα σε αγώνα για τον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος Κ-12 (5η αγωνιστική). Τα γκολ για τους «κυανόλευκους» πέτυχαν οι Ευαγγέλου 2, Γώγος 2, Γκάτζιος 2, Κουκλωμένος 2 και Δάσκαλος.

 

Δεν υπάρχουν ούτε καν γραμμές
*Έντονα τα παράπονα και η αγανάκτηση για την κατάσταση των γηπέδων στα παιδικά πρωταθλήματα

 

323828527_833056597767003_1782511824748657076_n.jpg

 

Τη δυσαρέσκειά τους για μία ακόμα φορά και την έντονη αγανάκτησή τους εξέφρασαν οι άνθρωποι των σωματείων που καλλιεργούν τμήματα υποδομής, τονίζοντας ότι η εικόνα των γηπέδων στα παιχνίδια χαρακτηρίζεται απαράδεκτη. Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα, το ότι δεν υπάρχουν ούτε καν γραμμές. Κάτω από αυτές τις συνθήκες γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η διεξαγωγή των αγώνων και φυσικά υποβαθμίζεται το επίπεδο των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών. Οι άνθρωποι των σωματείων κρούουν τον κώδωνα στους αρμόδιους προκειμένου να επιδείξουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον και να βρεθεί λύση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass