Φίλαθλοι του ΠΟΤ Ηρακλής στη Λάρισα!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2023 11:49

Του Σωτ. Κέλλα
Το πιο δυνατό παιχνίδι του Βορείου Ομίλου της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 αναμένεται να γίνει στο Ael Fc Arena αύριο, στις 14.45, όπου θα αναμετρηθούν ο Ηρακλής Λάρισας και ο ΠΟΤ Ηρακλής, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες παραμονής και τους φιλοξενούμενους -που έχουν προπονητή τον παίκτη πρωταθλητή της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη- για να έχουν ελπίδες ανόδου.


Ο Ηρακλής Λάρισας θα νιώθει ότι παίζει εντός έδρας, αφού αναμένονται περίπου διακόσιοι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης που θα φιλοξενηθούν στη Θύρα-13.
Στον αγώνα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ και είναι η πρώτη φορά από τότε που κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο γήπεδο που θα υπάρχουν φίλαθλοι άλλης ομάδας στην εγκατάσταση (με εξαίρεση το φιλικό που έγινε το καλοκαίρι μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, όπου οι φίλαθλοι ήρθαν ξαφνικά).
Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λεσάι και τον Μπάτροβιτς που πήρε μεταγραφή για την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αν ο Ηρακλής Λάρισας καταφέρει να πάρει έστω και έναν βαθμό, θα είναι σημαντικό απέναντι σε μια ομάδα που πριν είκοσι μέρες έκανε αίσθηση στους Λαρισαίους φιλάθλους με την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 2-0.
Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηρακλής Λάρισας κινείται δραστήρια για μεταγραφές και την ερχόμενη βδομάδα ετοιμάζει εκπλήξεις, με την απόκτηση Ουρουγουανού παίκτη…

 

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Επικίνδυνο ταξίδι στη Ρόδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 για τον συμπρωτοπόρο του Α’ Ομίλου, Πανσερραϊκό. Ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας.
Έχοντας στο μυαλό του την πρόκληση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα που εμφανίζεται καλύτερος μακριά από το «σμαραγδένιο νησί». Ο ΠΑΟΚ Β’, που συγκατοικεί στην κορυφή με τα «λιοντάρια», υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία ματς (από δύο νίκες κι ισοπαλίες), έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ.
Η τέταρτη Αναγέννηση φιλοξενεί στην Καρδίτσα τον Παναθηναϊκό Β’, με τους Θεσσαλούς να έχουν το απόλυτο εντός έδρας (4x4).
Φαβορί για τη νίκη είναι η… Νίκη που φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό τον ουραγό και δίχως «τρίποντο» ακόμη Θεσπρωτό, ενώ στη μάχη των… Ηρακλήδων στο AEL FC Arena, ο Π.Ο.Τ. έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο απέναντι σε αυτόν της Λάρισας. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον ντεφορμέ Απόλλωνα Πόντου και τον σκληροτράχηλο Μακεδονικό, ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στο… Πολύκαστρο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
14:45, Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός Β’
ΑΥΡΙΟ
14:45, Αλκαζάρ, ΑΕΛ-ΝΠΣ Βέροια
14:45, Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός
14:45, Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’-Αλμωπός Αριδαίας
14:45, AEL FC Arena, Ηρακλής Λάρισας-Π.Ο.Τ. Ηρακλής
14:45, Ρόδου, Διαγόρας-Πανσερραϊκός
ΔΕΥΤΕΡΑ
14:45, Πολυκάστρου, Απόλλων Πόντου-Μακεδονικός
Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ Β’    9 αγ.    22 β.
2. Πανσερραϊκός    9    22
3. Α.Ε. Λάρισας    10    19
4. Αναγ. Καρδίτσας    9    18
5. Νίκη Βόλου    9    16
6. Μακεδονικός    9    14
7. Π.Ο.Τ. Ηρακλής    9    14
8. Διαγόρας Γ.Σ.    9    13
9. Παναθηναϊκός Β’    9    11
10. Αλμωπός Αρ.    10    11
11. Βέροια Ν.Π.Σ.    9    10
12. Απόλλων Λάρ.    10    9
13. Απόλλων Π.    10    7
14. Ηρακλής Λάρ.    9    7
15. Θεσπρωτός Α.Σ.    10    3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass