Κρίσιμος αγώνας για τον Ηρακλή Λάρ.

*ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2023 11:20

Ηρακλής Λάρισας και Θεσπρωτός βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα θα συγκρουστούν μεταξύ τους στο Ael Fc Arena (14:45) για την 9η αγωνιστική της Super League 2 (Α’ Όμιλος). Ο νικητής θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ ο ηττημένος θα αρχίσει να φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Η ισοπαλία θα έχει και τις δύο ομάδες χαμηλά…


Ο Ηρακλής Λάρισας θέλει την πρώτη του εντός έδρας νίκη αφού μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει παρότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε Διαγόρα Ρόδου και Απόλλωνα Πόντου. Η βαθμολογική εικόνα αδικεί τη λαρισινή ομάδα που δικαιούται κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο κ. Χρήστος Χατζηλιάδης σε ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε την κρισιμότητα του αγώνα και ζήτησε να παίξουν πειθαρχημένα για να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει …«φτερά» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην αποστολή είναι οι εξής παίκτες: Παπαγιάννης, Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Ευθυμιάδης, Δοδοντσάκης, Καψάλης Σ., Γκαλίτσιος, Λαγωνίδης, Μπάμης, Σούμπαση, Αλτάνης, Ζαφειρίου, Μπάντροβιτς, Χριστίδης, Λεσάι, Τασιούλης, Συρεγγέλας, Καμπέρης, Τσιμίκας.

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Στέργιο Φαρμάκη (γεννηθείς στις 8 Μαΐου του 1994). Έχει ύψος 1.93 και στο πρώτο μέρος της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Φαρμάκης έχει πολλές συμμετοχές στη δεύτερη, αλλά και την τρίτη κατηγορία της χώρας μας και αρκετές εμπειρίες για να βοηθήσει την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας να πετύχει τον στόχο της παραμονής.
Έχει επίσης αγωνιστεί σε: Σαντορίνη, Καλλιθέα, ΝΠΣ Βόλου, Αιγινιακό, Παναργειακό, ΑΟ Καρδίας, Αστέρα Βλαχιώτη και ΑΠΕ Λαγκαδά.
Ο Φαρμάκης ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα αφού δεν υπήρχαν διαδικαστικά προβλήματα και είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Θεσπρωτό.
Ο Ηρακλής Λάρισας πήρε και τον Αργεντίνο 32χρονο (γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1990) αμυντικό χαφ Λούκας Μπόσιο που έπαιζε στην Κάρπι Ιταλίας (Δ’ κατηγορία), γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στη Νίκη Βόλου (έκανε 17 συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα την περίοδο 2020-21), αλλά ακόμη δεν έχουν έρθει τα δικαιολογητικά του από την Αργεντινή στην ΕΠΟ.

lampros.jpg
*Στη φωτογραφία ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας κ. Λάμπρο Ιωακείμ στα γραφεία του συλλόγου.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass