Οι διαιτητές της Α’ ΕΠΣΛ με τη γλώσσα των αριθμών

*ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 1/3 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2023 12:50

Με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 10ης αγωνιστικής πριν την εορταστική διακοπή του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε ήδη το 1/3 της φετινής διοργάνωσης της Α’ Κατηγορίας που επέστρεψε πλέον σε «κλασική» μορφή δύο γύρων χωρίς πρόβλεψη για τέλεση αγώνων play off ή play out.


Μέχρι τώρα διεξήχθησαν συνολικά 80 αγώνες, για τη διεύθυνση των οποίων η Επιτροπή Διαιτησίας χρησιμοποίησε 20 διαιτητές, αξιολογημένους και μη. Η πιο συχνή παρουσία που καταγράφηκε ήταν αυτή του διαιτητή 3ης Κατηγορίας Κώστα Δημερά (φωτ.), που «σφύριξε» 9 φορές, ακολουθούμενος από την Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, τον Γιάννη Ντελέζο και τον Θεόδωρο Κοντογιώργο, που διαιτήτευσαν από 7 φορές.
Τους υπόλοιπους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας διηύθυναν οι:
6: Φακής.
5: Δεληγιάννη, Νίτσας.
4: Τζήλος, Στάικος, Αντωνίου, Κοσμάνος, Κουκούλης.
3: Βλιώρας, Σκάρπας.
2: Βασιλός, Δεδικούσης, Μίχος.
1: Γρηγοριάδης, Ρουπέλας.
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Κατά τη διάρκεια ή -ορισμένες φορές- και μετά τη λήξη των αγώνων, οι διαιτητές απέβαλαν 23 ποδοσφαιριστές ομάδων της Α’ Κατηγορίας, προκειμένου να ασκήσουν τον απαραίτητο πειθαρχικό έλεγχο.
Τη μεγαλύτερη χρήση της κόκκινης κάρτας έκαναν οι διαιτητές Ντελέζος και Δημεράς (από 5 φορές), ενώ ακολουθούν οι Τσιοφλίκη με 4 και Κουκούλης με 2. Από μία φορά χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη κάρτα οι διαιτητές Βασιλός, Δεδικούσης, Δεληγιάννη, Κοντογιώργος, Νίτσας, Ρουπέλας και Στάικος.
ΟΙ «ΑΤΑΚΤΕΣ» ΟΜΑΔΕΣ
Όσον αφορά τις ομάδες που ανήκουν οι αποβληθέντες ποδοσφαιριστές, η πιο «άτακτη» είναι ο Κίσσαβος Συκουρίου, με 6 παίκτες του να έχουν αντικρύσει την κόκκινη κάρτα, ενώ ακολουθούν Αχιλλέας Φαρσάλων, Δαμασιακός και Αστέρας Μελισσοχωρίου με 3. Δύο παίκτες της Δόξας Βλαχογιαννίου και της Πελασγιώτιδας αποβλήθηκαν, ενώ από ένας του Ολύμπου Γόννων, του Παναγροτικού Νίκαιας, του Σμόλικα Φαλάνης και του Τυρνάβου 2005.
Στον αντίποδα, εντυπωσιακή είναι στο σημείο αυτό η επίδοση της Α.Ε. Κιλελέρ, που ήταν πέρυσι η μοναδική ομάδα της Α’ Κατηγορίας χωρίς κόκκινη κάρτα στο παθητικό της και συνεχίζει να διατηρεί και φέτος «λευκό» το ποινολόγιό της, μαζί με Α.Ο. Μαυροβουνίου, Φαλανιακό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Δήμητρα Γιάννουλης και Αετό Μακρυχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass