Βαριά «καμπάνα» στην ΤΣΣΚΑ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2014 14:02 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:59

 

Με πρόστιμο 200.000 ευρώ, τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων σε δύο εκτός έδρας αγώνες τιμώρησε η UEFA την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί στην Ρώμη στον αγώνα με την Ρόμα για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ

Έξι συλλόγους παρέπεμψε στην πειθαρχική επιτροπή της η UEFA για επεισοδιακή συμπεριφορά οπαδών τους και ελλείψεις τους στη διοργάνωση αγώνων που έγιναν αυτή την εβδομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Οι σύλλογοι που παραπέμφθηκαν για ρίψεις βεγγαλικών και καπνογόνων από τους οπαδούς τους είναι οι Γαλατασαράι (με Άρσεναλ), Βασιλεία (με Λίβερπουλ) και Ντόρτμουντ (με Αντερλεχτ) για το Τσάμπιονς Λιγκ και οι Φέγενορντ, Σταντάρ Λιέγης για το μεταξύ τυς ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, τα καπνογόνα που έριξαν οι οπαδοί της Γαλατασαράι στον αγώνα με την Άρσεναλ υποχρέωσαν το διαιτητή της αναμέτρησης να διακόψει προσωρινά το ματς, ώστε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Πάντως, στην πειθαρχική παραπέμφθηκε και η Άρσεναλ, κατηγορούμενη για κακή οργάνωση του αγώνα, όπως και η Φέγενορντ. Για επεισοδιακή συμπεριφορά οπαδών τους κατηγορούνται οι Σταντάρ Λιέγης, Γαλατασαράι και Ντόρτμουντ. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν από την UEFA στις 16 Οκτωβρίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass