Αντίπαλος και η κούραση στον Απόλλωνα Λάρισας

*ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝEΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2022 10:20

Αντίπαλος, εκτός από τον Ηρακλή Λάρισας, θα είναι και η κούραση για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, που θέλουν αύριο και ώρα 14:45 να επιστρέψουν στις επιτυχίες και ουσιαστικά να κάνουν μια νέα αρχή, στον Α’ Όμιλο της Super League 2.


Οι δύο συνεχόμενες ήττες από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 στη Φιλιππούπολη και το 5-0 προχθές στη Ρόδο, με αντίπαλο τον Διαγόρα, έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία και σίγουρα η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη.
Και οι «κυανόλευκοι» που πήγαν στη Ρόδο με πολλές απουσίες προσπαθούν να συνέλθουν από τον εφιάλτη και να συνειδητοποιήσουν πως μόνο με ομαδικό πνεύμα και αν γίνουν θυσίες, μπορεί ο Απόλλωνας και πάλι να φτάσει στις επιτυχίες. Τα προβλήματα και πάλι είναι σημαντικά, όμως οι παίκτες που θα επιλεγούν για να αντικαταστήσουν αυτούς που θα απουσιάσουν για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Ο Απόλλων Λάρισας είναι κατάλληλα προετοιμασμένος και αύριο θα προσπαθήσει με υπομονή στο παιχνίδι του και καθαρό μυαλό να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και σιγά-σιγά να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass