Θέλει να αντιδράσει η ΑΕΛ

*ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ *ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΝΙΝΟ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2022 10:00

Με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες θα αγωνιστεί αύριο και ώρα 14:45 η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 (A’ Όμιλος), παιχνίδι που χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο από κάθε άποψη.


Οι «βυσσινί» θέλουν να αντιδράσουν και να δείξουν πως η εντός έδρας ήττα από τον ΠΟΤ Ηρακλή με 2-0 ήταν απλά μια κακή παρένθεση και τίποτα παραπάνω, καθώς η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε παιχνίδια όπως το αυριανό, αυτά που μετράνε περισσότερο είναι η ψυχή και η αποφασιστικότητα, και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στην επιτυχία.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του, εκτός από τον Μάριο Όγκμποε που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, και τον Μάρκο Νίνο, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Έτσι, στο επιθετικό κομμάτι πρέπει να βρεθούν λύσεις, ώστε η ομάδα να επιστρέψει από την πόλη της Μακεδονίας, γιατί όχι και με τους τρεις βαθμούς, καθώς ο αντίπαλός τους μπορεί να έχει μια αξιόλογη ομάδα, όμως υπάρχουν και αδυναμίες, που μπορούν να τις εκμεταλλευτούν οι «βυσσινί», για να επικρατήσουν και να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Σήμερα, με μια ελαφριάς μορφής προπόνηση θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και εν συνεχεία θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα για τις Σέρρες και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Ξενία».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass