«Πνίγηκε» στη Ρόδο ο Απόλλων Λάρισας

*ΕΖΗΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ 5-0

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2022 12:50

Το νησί των Ιπποτών, η Ρόδος, είναι ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όμως χθες το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας έζησαν έναν πραγματικό εφιάλτη.


Στο δημοτικό στάδιο του νησιού, η λαρισινή ομάδα γνώρισε τη συντριβή από τον τοπικό Διαγόρα με το βαρύ σκορ 5-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, οι «κυανόλευκοι» πήγαν στη Ρόδο με 13 ουσιαστικά παίκτες, καθώς ο γκολκίπερ Μελί ήταν τραυματίας, και δεν κατάφεραν να αντισταθούν απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι και το πήρε, όπως εξελίχθηκε, πολύ εύκολα.
Οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις επηρέασαν και τους παίκτες που ταξίδεψαν στο «Σμαραγδένιο» νησί και φυσικά το βαρύ σκορ, δείχνει πως πρέπει γρήγορα να παρθούν αποφάσεις, για να αντιστραφεί το κλίμα…
Από αγωνιστικής πλευράς, στα πρώτα 25’ οι γηπεδούχοι που έκαναν …πάρτι, ήδη είχαν προηγηθεί με 2-0, δείχνοντας πως θα είναι ένα ευχάριστο μεσημέρι γι’ αυτούς.
Στο 17’ λοιπόν, ο Λαϊουέλ μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Παραστατίδη και ο τελευταίος με πλασέ πάνω στην κίνηση πέτυχε το 1-0. Στο 22’ ο Παραστατίδης έφυγε στην κόντρα επίθεση, γύρισε στην περιοχή για τον Βουργουτζή και ο μεσοεπιθετικός του Διαγόρα με πλασέ νίκησε τον Οικονομόπουλο, κάνοντας το 2-0.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Διαγόρας έκανε το 3-0. Στο 47’, ο Μπούμπας με δυνατό σουτ νίκησε τον Οικονομόπουλο και στο 63’ ο Παραστατίδης σημείωσε το 4-0, αν και αρχικά ο γκολκίπερ του Απόλλωνα νίκησε τον Λαϊουέλ και στην επαναφορά ο πρώτος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά, στο 65’, ο Παραστατίδης βγήκε απέναντι από τον Οικονομόπουλο, μοίρασε στον Βουργουτζή και ο τελευταίος πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.
Ντεμπούτο έκανε ο Βαγγέλης Στουρνάρας στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος διαδέχθηκε τον Βαγγέλη Μόρα.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Ευστράτιος Μαχαίρας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Μαρίνο Μαραθωνίτη, Αλέξανδρο Ίσσα, όλοι από την Ένωση Αθηνών.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Βουργουτζής, Μανιώτης, Πετράκης (56’ Χότζα), Τάτσης, Καραμάνης (46’ Μαγκάκης), Παπαϊωάννου (54’ Οικονομίκος), Μπούμπας (56’ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Λαϊουέλ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης (56’ Χουμόλι), Κλιγγόπουλος (65’ Διβανές), Ζαχαράκης, Ντιουλγκέροφ, Ντ’ Αγκοστίνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass