Για την έκπληξη ο Ηρακλής Λάρισας

*ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA (14.45) *ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2022 12:05

Κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του στη Super League 2... Δεν εξηγείται το γεγονός ότι σήμερα θα γίνονται ταυτόχρονα στη Λάρισα δύο παιχνίδια, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ένα στο Αλκαζάρ και ένα στο Ael Fc Arena. Στο δεύτερο γήπεδο θα γίνει στις 14.45 το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ Ηρακλή Λάρισας και Νίκης Βόλου, όπου η λαρισινή ομάδα ψάχνει διακαώς το πρώτο της γκολ και τους πρώτους της βαθμούς. Είναι αδιανόητο ένα τέτοιο παιχνίδι να μην μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, ειδικά από τη στιγμή που η Νίκη Βόλου θεωρείται ανταγωνίστρια ομάδα της ΑΕΛ.


Όσο και αν φαίνεται περίεργο, η αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή Λάρισας δεν είναι τόσο άσχημη όσο η βαθμολογική θέση. Δυστυχώς έχει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, πράγμα που δημιουργεί άγχος. Οι εντός έδρας ήττες από τον Απόλλωνα Πόντου και τον Διαγόρα Ρόδου ήταν απόρροια της δυστοκίας, αφού δημιουργούσε πάνω από δεκαπέντε τελικές προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι!
Είναι πραγματικά άδικο για τον Ηρακλή Λάρισας να βρίσκεται σε αυτήν τη βαθμολογική θέση, μιας και το έμψυχο δυναμικό είναι αρκετά αξιόλογο.
Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, πλην του τραυματία Εσκουρέδο. Αναλυτικά η αποστολή: Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Δοδοντσάκης, Ευθυμιάδης, Μπάμης, Σούμπαση, Αλτάνης, Κουτζαβασίλης, Τσιμίκας, Λεσάι, Τασιούλης, Μπάντροβιτς, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Καμπέρης.
Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Οι παίκτες της Νίκης Βόλου ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας με τον Πασχάλη Κάσσο να αποχαιρετά για λογαριασμό των παικτών τον Αλέκο Βοσνιάδη και να καλωσορίζει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
«Έγιναν κάποιες αλλαγές μέσα στην εβδομάδα για την ομάδα μας. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό εμάς. Οφείλουμε να πάμε στη Λάρισα και να πάρουμε το διπλό ώστε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για τον στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή. Θα ήθελα να πω ένα «ευχαριστώ» στον Αλέκο Βοσνιάδη για τη συνεργασία και όσα μας έδωσε το διάστημα της συνεργασίας μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Από το σημερινό ματς θα λείψουν και πάλι οι Ροχάνο, Αναστασίου, όπως και οι Ολαϊσόλα και Μιράντα που έμειναν εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Πάντως επανέρχεται ο Δεληζήσης και μετά από καιρό είναι στην αποστολή ο Τζιώρας.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες από τους οποίους αποτελείται η αποστολή: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κριμιτζάς, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Σιαφά, Μιλούνοβιτς, Μέτσε, Μπάλλας, Τζιώρας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass