Ανατροπή... πρόκρισης για τον Αρη

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2022 8:00

Προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Άρης, καθώς επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την 6η φάση της διοργάνωσης.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Θοδωρή Τσιριγώτη (40’), αλλά με δύο εκτελέσεις φάουλ των Χουάν Ιτούρμπε (52’-έμμεσο) και Λουίς Πάλμα (63’-άμεσο) η ομάδα του Άλαν Πάρντιου πήρε τη νίκη που ισοδυναμεί με... μισή πρόκριση.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Κωνσταντινίδης (78’ Τζημόπουλος), Βήχος, Μεχία, Σκβάρκα (64’ Λούα Λούα), Τσιριγώτης (64’ Μουτίνιο), Βρακάς (66’ Γιαννιώτας), Δούμτσιος (78’ Πέτρε), Νίκας, Τσάπρας.
ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο (73’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (73’ Μαζικού), Νταμπό, Ματέο Γκαρσία, Καμάτσο, Ροντρίγκεζ (46’ Ιτούρμπε), Πάλμα (83’ Μαρμαρίδης), Γκρέι (79’ Ντουκουρέ).


«ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Ο Πανσερραϊκός «καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16», την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου στις Σέρρες και μετέτρεψε σε τυπικά διαδικασία τη ρεβάνς, αφού το σκορ αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί. Ο Κανίς στο 11’, ο Κατσαντώνης στο 51’ και ο Σοφιανός στο 79’ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι -εφόσον «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους «8»- θα τεθούν στη συνέχεια αντιμέτωποι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την ΑΕΚ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Καρασαλίδης (67’ Δημητρίου / 71’ λ. τρ. Παντεκίδης), Γιανναράκης, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (67’ Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (71’ Στίνα), Κανίς (55’ Μούργος), Κατσαντώνης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (85’ Σαμπανίδης), Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54’ Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70’ Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα

 

Ηρθαν στα χέρια οι παίκτες

ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Παναθηναϊκό Β’ για τη Super League 2, η οποία έληξε ισόπαλη (1-1), ενώ είχαμε και δύο αποβολές.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με την κατάσταση να ξεφεύγει και να κλιμακώνεται γρήγορα. Τσιφτσί και Αγκοστίνιο, μάλιστα, ήρθαν στα χέρια, με πολλούς συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους χωρίσουν και τον Γιάννη Καλιτζάκη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο διαιτητής παρακολουθούσε χωρίς να επεμβαίνει όσα συνέβαιναν και στο τέλος, όταν η ένταση μειώθηκε, έδειξε την κόκκινη κάρτα στους δύο πρωταγωνιστές και κίτρινη στον γενικό αρχηγό της Β’ ομάδας του Παναθηναϊκού για την είσοδο στο γήπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass