Πάει για νίκη στη Ρόδο ο Απόλλων Λάρισας

ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2022 11:20

Η εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0, σίγουρα στεναχώρησε τους φίλους του Απόλλωνα Λάρισας, οι οποίοι -παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα- αισιοδοξούν πως θα βρει και πάλι τα πατήματά της.


Είναι μια κρίσιμη μονομαχία για το σωματείο της Λάρισας, το οποίο θα έχει έναν νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία τον Βαγγέλη Μόρα.
Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα με νέα παιδιά στο ρόστερ της και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι, διαφορετικά, πολύ δύσκολα θα κατακτήσει το τρίποντο.
Σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι το οποίο οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας θέλουν να το κάνουν δικό τους και να πραγματοποιήσουν ένα καινούργιο ξεκίνημα, στον Α’ Όμιλο της Super League 2 και να έχουν μια καλή ψυχολογία στην αναμέτρηση της Πέμπτης (22/12), κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας.


ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗ
Από αγωνιστικής πλευράς, ο γκολκίπερ Μελί αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι του και μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή, κάτι το οποίο θα οριστικοποιηθεί αύριο, αλλά ακόμη και αν πάει στη Ρόδο, δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Στη Λάρισα θα παραμείνει ο Σάββας Σιατραβάνης, που έχει υποστεί διάστρεμμα ελαφριάς μορφής και δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο προπονητής, ώστε να τον έχει έτοιμο για το λαρισινό ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ηρακλή στη Φιλιππούπολη.
Αύριο θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας αεροπορικώς για τη Ρόδο, αλλά η επιστροφή αναμένεται πως θα είναι δύσκολη, καθώς μετά τον αγώνα θα αναχωρήσει με πλοίο για τον Πειραιά και την Τρίτη το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα. Γι’ αυτόν τον λόγο, και για να αποφύγουν την ταλαιπωρία οι παίκτες της Κ-19 που αγωνίζονται και εκείνοι αύριο, ο Απόλλωνας ζήτησε αναβολή της αναμέτρησης και σήμερα θα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της ομάδας τι πρόκειται να γίνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

«Καμπάνες» σε Απόλλωνα Λ. και Ηρόδοτο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ, ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ

Πρόστιμα μοίρασε η ΕΕΑ για παραβάσεις του Ηρόδοτου και του Απόλλωνα Λάρισας. Παράλληλα, έγινε και κατάπτωση εγγυητικής στους Κρητικούς για οφειλές σε παίκτες.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Αίτηση των αθλητών Κων/νου Ταβλαδωράκη και Κων/νου Κώττη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ηρόδοτος.
Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Ηρόδοτος, για παράβαση των άρθρων 77Α παρ. παρ. 1 εδ. α’, 3, 4 εδ. ε’, 10 και 78 παρ. παρ. 1, 2 Ν. 2725/1999, όπως τα άρθρα 77Α και 78 τροποποιήθηκαν αντίστοιχα με τα άρθρα 4 και 5 Ν. 4809/2021 (Μη κατάθεση Εγγυητικής Επιστολής αγωνιστικής περιόδου 2022-2023) (εξ αναβολής). Επιβάλλει πρόστιμο 70.000 ευρώ.
*Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, για παράβαση των άρθρων 77Α παρ. παρ.1 εδ. α’, 3, 4 εδ. α περ. β’, δ’, ε’, 10 και 78 παρ. παρ. 1, 2 Ν. 2725/1999, όπως τα άρθρα 77Α και 78 τροποποιήθηκαν αντίστοιχα με τα άρθρα 4 και 5 Ν. 4809/2021 (Μη κατάθεση συμπληρωματικής Εγγυητικής Επιστολής, Ισοσκελισμένου Προϋπολογισμού, Φορολογικής και Ασφαλιστικής Ενημερότητας) (εξ αναβολής). Επιβάλλει πρόστιμο 70.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass