Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2022 8:47

Σε... περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο αγώνα του με τον Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου, επικρατώντας εύκολα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 3-0 κι εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή του στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα τον περιμένει τον

Ιανουάριο (όπως όλα δείχνουν) ο ΠΑΟΚ. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους περσινούς Κυπελλούχους Ελλάδας, οι τρεις διεθνείς Σλοβένοι άσοι του Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, που «υπέγραψαν» στο 45’+3’, στο 54’ και στο 59’ τα τρία τέρματα της «πράσινης» νίκης.
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
Κίτρινες: Βέρμπιτς, Τσέριν – Ντέλετιτς, Μπαριέντος, Τάχατος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84’ Σάντσες), Ρουμπέν (65’ Κουρμπέλης), Τσέριν, Παλάσιος (84’ Κυριόπουλος), Μπερνάρ, Βέρμπιτς (69’ Σαβιέρ), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης).
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές (73’ Τάχατος), Μεθκίδα (66’ Ματίγια), Μπαριέντος (73’ Μεταξάς), Πίρινεν, Νοκέρ (66’ Φερναντέζ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (79’ Κούτσιας).
*Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε, ουσιαστικά, την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» 4-1 με εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και τον Μαρσέλο να ξεδιπλώνει την παγκόσμια κλάση του σημειώνοντας δύο γκολ-ποιήματα, τα πρώτα του στην Ελλάδα στην παρθενική εμφάνισή του ως βασικός στην αρχική ενδεκάδα και πρώτα στην καριέρα του στο ίδιο παιχνίδι.
Ο δεύτερος αγώνας θα φιλοξενηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2023 στο Περιστέρι, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια του ζεύγους Λεβαδειακός-Άρης.
Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Μπιέλ, με τον Κιάρτανσον να ισοφαρίζει στο 11ο λεπτό. Δύο υπέροχα γκολ πέτυχε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ στο 50’ και το 65’, ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έγραψε και ο Ελ Αραμπί στο 64’.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς (Πέλλας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κασάμι – Ρομπάιγ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόη, Μαρσέλο (69’ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Κασάμι (60’ Σαμασέκου), Αγκιμπού (46’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Φορτούνης (71’ Χάμες Ροντρίγκες), Μακαμπού (60’ Ελ Αραμπί).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ (76’ Οικονομίδης), Κούεν, Φριτζόνσον, Ροτάριου (76’ Τζοβάρας), Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.
 *Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Κηφισιά, εξασφαλίζοντας από σήμερα ουσιαστικά την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης, τα γκολ πέτυχαν οι Γκαρσία (34’), Φαν Βέερτ (45’+3’ πέναλτι), ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου.
Στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπόσα για μαρκάρισμα στον Γκαρσία.
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών).
Κίτρινες: Πέιος, Νάα, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής.
Κόκκινη: 78’ Μπαρμπόσα (δεύτερη κίτρινη).
Οι συνθέσεις:
ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Aναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Παναγιώτου, (90’+2’ Σμπώκος), Παπασάββας, Πέιος (81’ Ιατρούδης), Ποζατζίδης (58’ Νάα), Ταλάλ (81’ Γκινη), Τετέι, Κουιρουκίδης (58’ Καλλέργης).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (66’ Ρότα), Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Φράνσον (66’ Φράνσον), Γκαρσία (88’ Χριστόπουλος), Μάνταλος (81’ Πινέδα), Αραούχο (88’ Σκόνδρας), Φαν Βέερτ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass