Με απόλυτη επιτυχία ο Hμιμαραθώνιος Δρόμος Τύρναβος - Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας»

ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ.

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2022 11:10

Από τον Δήμο Λαρισαίων ανακοινώθηκαν τα παρακάτω σχετικά με τον Ημιμαραθώνιο Τυρνάβου-Λάρισας και τον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων:


«Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Ημιμαραθώνιος Αγώνας δρόμου Τύρναβος - Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας» και αγώνας δρόμου 5 χλμ., οι οποίοι διοργανώθηκαν από τον Δήμο Λαρισαίων, τη ΔΗ.Κ.Ε.Λ. (Τμήμα Αθλητισμού), τον Δήμο Τυρνάβου και την Ε.Α.Σ.Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλίας και με τη στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας, του Σ.Δ.Υ.Ν. Λάρισας, ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων.
Η εκκίνηση του 18ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Τύρναβος-Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας» δόθηκε στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου στις 11.00 το πρωί και ο τερματισμός έγινε στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, ενώ νωρίτερα στις 10.00 έγινε η εκκίνηση του αγώνα 5 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια.
Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί τον μέγα Χορηγό Exalco-Aluminium Systems και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης: την Τροχαία Λάρισας και τον κ. διοικητή κ. Βλαχογιάννη Βασίλειο, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, την Ε.Ο.Δ.Υ.Α., την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειό, τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, την ΚΟΙ.Ν.Σ.Ε.Π. «Αθλοτεχνίες», τον Σύλλογο Vespa Club Λάρισας, τον Σύλλογο Μοτ/στών Motoriders, και τη ΛΕ.Φ.Φ.Α.Μ.».

 

Διακρίσεις των Δρομέων Υγείας Αγιάς

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Με έντεκα αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε την Κυριακή ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς στον Ημιμαραθώνιο Τύρναβος-Λάρισα.
Στη μεγάλη διαδρομή (21 χλμ.) έτρεξαν και τερμάτισαν με επιτυχία οι: Μέμος Μαγαλιούλης (2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία), Γκερλή Κατερίνα (2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία), Τσικρίκη Ελένη (3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία), Κουλιούμπας Ανδρέας, Άντζελα Δέλλα, Θανάσης Λιάμτσιος, Fatmir Allushi και Γωγώ Λάμπρου. Στη μικρή διαδρομή (5.000 μ.) οι αθλητές: Δημήτριος Συργκάνης, Θεόδωρος Συργκάνης και Σπύρος Παλάσκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass