ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΛΑΩΡΑΣ:

Αυτός είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος...

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2022 11:18

Του Σωτ. Κέλλα
Γιάννης Ζαλαώρας και Κώστας Θεοδωρόπουλος συμπορεύτηκαν μαζί για δύο χρόνια το 2020-2021 και το 2021-2022 σε Λαμία (Super League 1) και ΑΕΛ (Super League 2), με τον πρώτο να είναι ο προπονητής του δεύτερου.


Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος είναι από τους τερματοφύλακες που μπορεί να πάρει στην πλάτη του μια ομάδα και να την οδηγήσει στη Super League 1». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Ζαλαώρα, όταν του ζητήσαμε να μας πει την άποψή του για τον βραβευμένο προχθές τερματοφύλακα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών 32χρονο, ύψους 1.92, Κώστα Θεοδωρόπουλο.
Και συνέχισε: «Πέρυσι κράτησε σε 17 από τα 27 παιχνίδια που αγωνίστηκε ανέπαφη την εστία του και είχαμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πέρυσι έκανε εκπληκτική χρονιά και πιστεύω ότι είναι τερματοφύλακας μεγαλύτερης κατηγορίας. Αν το καταφέρει με την ΑΕΛ θα είναι πολύ χαρούμενος αφού, λόγω της οικογένειάς του (σ.σ. πρόσφατα απέκτησε και παιδί), θέλει να ζει στη Λάρισα που είναι πολύ ευτυχισμένος».
*Ποια είναι τα δυνατά του σημεία;
«Το πρώτο είναι οι άριστες τοποθετήσεις του κάτω από τα δοκάρια, το δεύτερο ότι λειτουργεί σαν προπονητής στην ομάδα και καθοδηγεί τους παίκτες ειδικά τους αμυνόμενους και, παρά το ύψος του, έχει ευλυγισία και ρεφλέξ. Αυτά το κάνουν αποτελεσματικό και ηγέτη. Παράλληλα, δεν του λείπουν οι ευρωπαϊκές παραστάσεις. Μην ξεχνάμε ότι έχει παίξει πέντε δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης».
Τέλος, ο Γιάννης Ζαλαώρας, κάτοχος Uefa Gk Β Licence, μας μίλησε και για τις «εξόδους» του πανύψηλου τερματοφύλακα λέγοντας: «Με το ύψος που έχει πιάνει εύκολα την μπάλα πάνω απ’ όλους».
Ο Θεοδωρόπουλος μέχρι τώρα έχει παίξει με τη φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΛ 45 παιχνίδια πρωτάθλημα, αφού έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους και συνολικά πάνω από 50 αγώνες.
Η πρώτη περίοδος της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν το 2016-18 με 12 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η δεύτερη ξεκίνησε το 2020-21 και συνεχίζει μέχρι σήμερα με τον βραβευμένο γκολκίπερ συνεχώς να μεγαλώνει τον αριθμό των συμμετοχών του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass