Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε τον… Σιατραβάνη

Νίκη στη Φιλιππούπολη με 3-0, αλλά για ένα ημίχρονο υπήρξε αντίσταση από έναν μόνο παίκτη - Προσφυγές 100.000 ευρώ από Λίταινα και Χατζή - Τσακίρης: Ο Μόρας μας είπε ότι θα πάει στο εξωτερικό - Η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει τον Σιατραβάνη, που διαρροές τον θέλουν να πηγαίνει στον Πανσερραϊκό - Νέος τεχνικός ο Βαγγέλης Στουρνάρας

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2022 11:22

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Σιατραβάνης εναντίον Αναγέννησης Καρδίτσας ήταν ο χθεσινός αγώνας που έδωσε ο Απόλλωνας Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου έχασε δίκαια με 3-0, αφού ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει μια ομάδα, όσο καλός και αν είναι…

Οι φιλοξενούμενοι με τη συμπαράσταση περίπου 150 οπαδών τους προηγήθηκαν στο 14’ με τον Κοζορώνη, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 45’+1’ με τον Βερνάρδο και έκαναν το τελικό 0-3 με τον Αθανασιάδη στο 89’. Ο Απόλλωνας Λάρισας είχε δοκάρι με τον Σιατραβάνη στο 25, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Αλιατίδη στο 90’+3’.
Δικαιολογία σοβαρή για τον Απόλλωνα τα πολλά προβλήματα. Παραιτήθηκε για οργανωτικούς λόγος ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας (αυτό είπε και στον αποχαιρετισμό στους παίκτες, ενώ δεν άλλαξε γνώμη ούτε την περασμένη Παρασκευή σε νέα συνάντηση), έκαναν προσφυγές ο Χατζής και ο Λίταινας που διεκδικούν από 50.000 ευρώ ο καθένας, ενώ είχε και πολλούς τραυματίες (Μελί, Γιαννίτσης, Χαλάτσης, Νούσιος).
Μιλώντας με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Τσακίρη (στο δωμάτιό του ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζώλης και ο πρώην τεχνικός της ομάδας νέων Βαγγέλης Στουρνάρας που απο σήμερα αναλαμβάνει προπονητής της ανδρικής ομάδας), μας είπε ότι ο Μόρας είπε ότι θα πάει στο εξωτερικό και τόνισε ότι ο Απόλλωνας Λάρισας θα βρει τον δρόμο του. Μάλιστα, ορισμένοι που ήταν έξω από το κυλικείο γύρισαν και είπαν στον Γιάκο της Αναγέννησης Καρδίτσας να γυρίσει στην ομάδα, αλλά αυτός απάντησε ότι έχει συμβόλαιο με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Απόλλωνας Λάρισας ξεκίνησε με μια αλλαγή από το ζέσταμα, όταν ο Κλιγγόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μπήκε ο Γιαννίτσης στο αρχικό σχήμα.
Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 3’ ο Ριέρα κάνει σέντρα και ο Βερνάρδος από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Οικονομόπουλο. Όμως, στο 14’ ο Κοζορώνης με εκπληκτικό σουτ που έκανε έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 0-1.
Ο Λαγός με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ στο 15’ για να αρχίσει το σόου του Σάββα Σιατραβάνη.
Τον Σιατραβάνη πληροφορηθήκαμε ότι του έκανε κρούση η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά οι διαρροές τον θέλουν να πηγαίνει στον Πανσερραϊκό.
Ο Λαρισαίος παίκτης είχε τρεις ευκαιρίες σε δέκα λεπτά. Στο 23’ σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και μπλοκάρει ο Γκέκας, στο 25’ σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και στο 33’ το σουτ που έκανε μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ.
Τελικά, στο 45’+1’ έγινε το 0-2. Από σέντρα του Ριέρα από αριστερά ο Βερνάρδος έκανε το 0-2. Εκεί τελείωσε και το παιχνίδι…
Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Απόλλωνας Λάρισας πήγε να μπει στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Σιατραβάνη στο 47’ έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ και στο 54’ ο Ζαχαράκης σε τετ-α-τετ δεν νίκησε τον Γκέκα.
Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη αντέδρασε στη συνέχεια και είχε στο 58’ ένα σουτ του Μπάλα που κατέλεξε άουτ.
Για μισή ώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας έλεγχε το παιχνίδι, ενώ οι αλλαγές δεν έφεραν κάποια μεταβολή, με εξαίρεση τον Ευριπίδη Γιάκο.
Στο 88’ ένα σουτ του Κοτσανούλη έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Γκέκας, ενώ στο 89’ από σέντρα του Αναστασόπουλου ο Αθανασιάδης δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-3 και από κει και πέρα άρχισε η ομάδα της Καρδίτσας να απειλεί με μεγαλύτερο σκορ.
Στο 90’+2’ σουτ του Καρδάρη μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Οικονομόπουλος, ενώ στο 90’+3’ από κόρνερ του Γιάκου ο Αλιατίδης πιάνει κεφαλιά που στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια σουτ του Αθανασιάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε άουτ.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, με δεδομένο ότι ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι στο διάστημα 20’-40’. Τα κόρνερ 2-9.
Ο διαιτητής Μπουτσίκος (Μακεδονίας) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λαγό και Κλιγγόπουλο. Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας) και Τσαχειλίδης (Μακεδονίας).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Διαμαντόπουλος - Σκύφτας): Οικονομόπουλος, Κοντρέρας (77’ Καλούσης), Ντουλγκέροφ, Γιαννίτσης (46’ Χούμολι), Ποτόσογλου (77’ Μπεκιαρίδης), Κοτσιανούλης, Σιατραβάνης, Μπαλογιάννης, Σταματής (81’ Κλιγγόπουλος), Ντ’ Αγκοστίνο, Ζαχαράκης (77’ Διβανές).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Κοζορώνης (89’ Πρίκας), Λαγός, Ριέρα (81’ Γιάκος), Αλιατίδης, Γκόλιας, Βερνάρδος (73’ Αθανασιάδης), Μπάλλας (89’ Θεολόγης), Τσβετάνοφ (81’ Καρδάρης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass