Ηρθαν οι βαθμοί, έφυγε ο Μόρας

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΜΕ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΟΙ ΜΠΙΖΙΟΣ-ΣΚΥΦΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2022 11:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Σημαντικές εξελίξεις έλαβαν χώρα στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ πήρε πίσω τους 9 βαθμούς που τους είχαν αφαιρεθεί και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της κατάταξης στον Α’ Όμιλο της Super League 2 (ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας), ωστόσο έμεινε χωρίς προπονητή, καθώς αποχώρησε ο Βαγγέλης Μόρας.


Ξεκινώντας από τα θετικά της χθεσινής ημέρας, η ομάδα της Λάρισας πληροφορήθηκε με ικανοποίηση την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία έκανε δεκτό το αίτημα των «κυανολεύκων» και τους απάλλαξε από την ποινή της αφαιρέσεως εννέα βαθμών που τους είχε επιβληθεί. Έτσι, το αυριανό ντέρμπι στη Φιλιππούπολη (14:45) με την Αναγέννηση Καρδίτσας αποκτά ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η νίκη θα δώσει την ευκαιρία στον Απόλλωνα να αναρριχηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μαζί με τον Απόλλωνα Λάρισας έγινε δεκτή και η έφεση του Ηροδότου (στον Β’ Όμιλο).
Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:
«Δέχεται τυπικώς και εν μέρει κατ’ ουσίαν την από 8.11.2022 κρινόμενη έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας».
Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 323/8.11.2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2.
Απαλλάσσει την εκκαλούσα Π.Α.Ε. από την ποινή της αφαιρέσεως εννέα (9) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League 2.
Επιβάλλει σε βάρος της χρηματική ποινή 5.000 ευρώ».


ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΡΑ

Μετά από έξι παιχνίδια στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί παρελθόν για τους «κυανόλευκους». Ο Λαρισαίος τεχνικός δήλωσε ξαφνικά παραίτηση και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Το πρόσημο για τον Βαγγέλη Μόρα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ήταν θετικό, καθώς στα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος οι «κυανόλευκοι» είχαν συγκομιδή εννέα βαθμών.
Το ντεμπούτο του Βαγγέλη Μόρα ήταν στο ματς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα, στο οποίο η λαρισινή ομάδα ηττήθηκε στα πέναλτι, ενώ στο πρωτάθλημα της Super League 2 οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν νίκες επί του Μακεδονικού (εντός), της Βέροιας και του Απόλλωνα Πόντου (εκτός), ενώ έχασαν από Παναθηναϊκό Β’ (εκτός) και την ΑΕΛ (εντός).
Οι λόγοι της ξαφνικής αποχώρησης του Βαγγέλη Μόρα δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε θέμα ως προς το οργανωτικό κομμάτι και παράλληλα ότι διαφαίνονταν αποχωρήσεις παικτών και ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό, που ίσως να αποδυνάμωναν την ομάδα.
Η ουσία είναι ότι ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός του διημέρου. Σε ό,τι αφορά το αυριανό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, το πιθανότερο είναι να καθίσουν ως υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο των «κυανολεύκων» οι Μπίζιος-Σκύφτας.ΔΕΙΠΝΟ
Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου ο πρόεδρος κ. Τσακίρης μίλησε με όλους τους παίκτες για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι ο Απόλλων Λάρισας θα συνεχίσει την πορεία του ενωμένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass