Σαββατοκύριακο χωρίς μπάσκετ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2022 11:00

Την κοινή γραμμή όλων των συνδέσμων κριτών καλαθοσφαίρισης ακολουθεί και ο Σύνδεσμος Κριτών Μπάσκετ νομού Λάρισας και τα μέλη του με επιστολή στα σωματεία της ΕΣΚΑΘ όσο και στην Ένωση, αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουν στους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, γεγονός που σημαίνει ότι η διεξαγωγή των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων καθίσταται αδύνατη.

Στην επιστολή του ο Σύνδεσμος Κριτών Μπάσκετ νομού Λάρισας αναφέρει μεταξύ άλλων: «...Αποτελεί ιερή υποχρέωση για μας, να προστατέψουμε τον χώρο που μας εμπιστεύτηκαν και τον οποίο πιστά υπηρετούμε 45 χρόνια. Νιώθουμε την ανάγκη να αντιδράσουμε στην απαξίωση του χώρου των κριτών από όπου και αν αυτή προέρχεται. Οι κριτές δεν είναι «μπουλούκια», δεν είναι περιφερόμενος θίασος. Έχουν θεσμοθετημένα όργανα. Δεν μπορείς να καταργείς τον Σύνδεσμο και να θέλεις να χρησιμοποιείς τα μέλη του για τους αγώνες σου! Είναι σαν να αποφασίσει κάποιος, να καταργήσει την ομάδα σας και να θέλει να χρησιμοποιήσει τους αθλητές της. Υπάρχει κανείς από εσάς που θα το δεχθεί αυτό; Με έντονα συναισθήματα, θλίψης, απογοήτευσης, απορίας και ειλικρινούς σεβασμού στην προσπάθεια των παιδιών και όλων σας, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι θα πειθαρχήσουμε στην απόρριψη του Υφυπουργού και δεν θα συμμετέχουμε στους αγώνες, μέχρι να καταφέρουμε μέσω των αρμοδίων οργάνων ακόμα και της δικαστικής οδού, να αποδείξουμε ότι υπάρχουμε! Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλείται, αλλά δεν ξεκινά από εμάς, σταθείτε δίπλα μας και προσπαθήστε να μας καταλάβετε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass