Εντυπωσίασαν οι «Αδαμάντινοι Μαχητές» στην Τουρκία

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ»

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2022 17:30

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου «Αδαμάντινοι Μαχητές Λάρισας» με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο διεθνές κύπελλο «Μουάι Τάι» που διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας.


Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Ρεβήσιος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, η Ιωάννα Σιαβάλα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Εβίνα Μπόρου την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Οι νεαροί μαχητές αντιμετώπισαν αθλητές από διάφορες χώρες της Υφηλίου και εκτός από τις μαχητικές τους ικανότητες, επέδειξαν δυναμισμό και κυρίως διακρίθηκαν για την ευγενή τους άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι», δημιουργώντας παράλληλα και διαπολιτισμικές φιλικές σχέσεις.
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ίδιους όσο και σε όλη την ελληνική αποστολή που συνεργάστηκε άρρηκτα για ένα άρτιο αποτέλεσμα» επισήμανε ο Λαρισαίος τεχνικός Αθανάσιος Σιαβάλας. Τόσο ο ίδιος όσο και οι αθλητές του λαρισινού συλλόγου έχοντας αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, υπόσχονται να βρίσκονται σε λίγους μήνες στην επόμενη παγκόσμια διοργάνωση, στοχεύοντας σε υψηλότερες θέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass