ΑΕΛ-ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2-0

Κατά …Μάρκον (Νίνο) επιτυχία

Πέτυχε το πρώτο γκολ (33’) και έδωσε εκπληκτική ασίστ στο δεύτερο που σημείωσε ο Νικολιάς (62’) - Μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 από τον Γκοτζαμανίδη (90’+2’). Σε ρόλο αντι-Ογκμποε ο Πεντρόσο και επανεμφανίστηκε ως αλλαγή ο Κριστιάν Κούστα

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2022 11:40

Ο ευαγγελιστής Μάρκος με το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο έγινε ο εισηγητής ενός νέου φιλολογικού είδους στην παγκόσμια φιλολογία, αυτό του ευαγγελίου.

Ένας άλλος Μάρκος, ο 20χρονος Νίνο της ΑΕΛ (γεννημένος 3 Νοεμβρίου 2002), άρχισε να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της ΠΑΕ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της λαρισινής ομάδας και όντας ο οδηγός στη νίκη των «βυσσινί» επί του Θεσπρωτού με 2-0, σκοράροντας στο 33’ και δημιουργώντας το δεύτερο τέρμα με πάσα στον Νικολιά (62’).
Με τη νίκη αυτή, η λαρισινή ομάδα παραμένει σε θέση ανόδου, αφού ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Β’ δεν έχει δικαίωμα προβιβασμού.
Σχετικά με την αγωνιστική στη μετά …Όγκμποε εποχή, ο Ελληνονιγηριανός παίκτης θα απουσιάσει περίπου δύο μήνες, ο Πεντρόσο έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά και ο Κούστα τα πήγε πολύ καλά στην επανεμφάνισή του, δείχνοντας ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ υπάρχει και η «χρυσή» νεανική εφεδρεία, ο Μιχάλης Τσουμάνης.
Για τον Νίνο πρέπει να πούμε πως έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμος από ...καιρό, αλλά και πώς να μην είναι... Σε όλα τα φιλικά ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, όμως στο φιλικό εντός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας τραυματίστηκε στο ζέσταμα και από κει και πέρα είχε πολλές ατυχίες, όπως ιώσεις…
Τώρα που έπαιξε έδειξε το ταλέντο του ως παίκτης και δικαίωσε τον Παναγιώτη Γκουτσίδη που τον επέλεξε για το αρχικό σχήμα.
Κρατάμε το γκολ που πέτυχε ο Νικολιάς που είχε καλή απόδοση, αλλά και ότι ο Κώστας Παπαγεωργίου διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.
Από κει και πέρα, διαμάχη υπήρξε μεταξύ ΑΕΛ και Θεσπρωτού για το πρώτο γκολ. Ο τεχνικός του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα υποστήριξε ότι ήταν οφσάιντ, όπως και ο παίκτης Παναγιώτης-Βασίλης Τσιμόπουλος, ενώ ο προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε πως δεν έχει άποψη, αλλά δεν είδε και παίκτες του Θεσπρωτού να διαμαρτύρονται…
Πάντως, ο Ρότσα διευκρίνισε ότι αν διαπιστώσει ότι το γκολ είναι κανονικό θα ζητήσει σήμερα συγγνώμη.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης βρήκε τον αντικαταστάτη του τραυματία Όγκμποε στο πρόσωπο του Πεντρόσο που στην Ατλάντα της Αργεντινής είχε παίξει σε αυτήν τη θέση. Στα πλάγια είδαμε τον Νίνο και τον Κοσονού που παίρνει τη θέση του Μαϊδανού σαν αριστερό μπακ. Στο μόνιμο 4-3-3 κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα οι: Θανάσης Παπαγεωργίου (δεξιά), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης (σέντερ μπακ), Κοσονού (αριστερά), στη μεσαία γραμμή ο Θωμαΐδης αμυντικό χαφ, με τους Πλέγα και Κ. Παπαγεωργίου να βρίσκονται πιο μπροστά. Στην τριάδα της επίθεσης: Νίνο (αριστερά), Πεντρόσο, Νικολιάς (δεξιά).
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επέλεξε το 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Τσιμόπουλο, στην άμυνα τους: Τρομπούκη (δεξιά), Ντόντη, Μαρτίνεζ (σέντερ μπακ), Ρίζο (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ οι Πέρεζ και Μίγγος και πιο μπροστά οι: Αδαμάκης (δεξιά), Μπίκας, Κωνσταντίνου (αριστερά) και στην κορυφή ο Μπονίγια.
Η ΑΕΛ από την αρχή μπήκε δυνατά και με διάθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδι, με κινητήριο μοχλό τον Κώστα Παπαγεωργίου. Ο συγκεκριμένος στο 11’ προσπαθεί να τροφοδοτήσει τον Πεντρόσο, αλλά η μπάλα ξεφεύγει από τον Αργεντινό παίκτη, ενώ στο 13’ αποφάσισε ο ίδιος να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 16’ είναι η σειρά του Πλέγα να σουτάρει και στο 24’ επιχειρεί σέντρα από δεξιά, η μπάλα καταλήγει στον Κώστα Παπαγεωργίου που πάλι αστοχεί.
Στο 32’ δοκιμάζει σουτ ο Νίνο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που καταλήγει άουτ, ενώ στο 33’ από σέντρα του Πλέγα, ο Νίνο με ωραίο σουτ κάνει το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.
Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και ο Κώστας Παπαγεωργίου να σουτάρει, αλλά ούτε με φάουλ στο 36’ ούτε με σουτ στο 41’ μπόρεσε να νικήσει τον Τσιμόπουλο. Λίγο έλειψε να το καταφέρει ο Ντόντης που, στην προσπάθειά του να αποκρούσει, θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Θεσπρωτού (44’).

 

ΟΛΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΛΕΠΤΟ
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, με την ΑΕΛ πάλι να πιέζει και στο 55’ να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πεντρόσο τροφοδότησε τον Νίνο που μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει, αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού σε κόρνερ.
Στο δίλεπτο 60’-62’ κρίθηκε το παιχνίδι. Στο 60’ ο Μπίκας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και στο 62’ γίνεται το 2-0 όταν ο Νίνο τροφοδοτεί τον Νικολιά που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον Τσιμόπουλο. Κάπου εκεί επήλθε η κατάρρευση του Θεσπρωτού. Η ΑΕΛ με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.
Στο 76’ το σουτ του Πλέγα εξουδετέρωσε ο Τσιμόπουλος, ενώ μια κεφαλιά του Ηλιάδη στο 79’ από φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου κατέληξε άουτ.
Στο 90’+2’ χάθηκε η μεγαλύτερη «βυσσινί» ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Πλέγας εκτέλεσε φάουλ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού, η μπάλα κατέληξε στον Πεντρόσο, ο οποίος έκανε σέντρα και ο Γκοτζαμανίδης μέσα από τη μικρή περιοχή κατάφερε (!) να στείλει την μπάλα άουτ.
Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Μαυριά που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τζιμόπουλος.


Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Κορυφαίος από την ΑΕΛ ο Νίνο και ακολούθησαν Νικολιάς και Κώστας Παπαγεωργίου. Ο Θεοδωρόπουλος ήταν ...θεατής χωρίς εισιτήριο. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου φάνηκε περισσότερο από τον Κοσονού, σταθερός ο Ηλιάδης, ενώ ο Γκοτζαμανίδης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία που θα του έδινε ψυχολογία αν τη μετέτρεπε σε γκολ. Ο Πλέγας καλός κατά διαστήματα, ενώ ο Θωμαΐδης πήγε καλά. Ο Πεντρόσο μάς άρεσε, όπως και ο Κούστα που δείχνει ότι συνέρχεται από τον τραυματισμό του.
Ο Μαυριάς φάνηκε όσο έπαιξε, ενώ οι τρεις αλλαγές Μαϊδανός, Μιλτιάδης, Καλουτσικίδης έπαιξαν για τη συμμετοχή τους.
Από τον Θεσπρωτό καλύτερος ο Τσιμόπουλος και ακολούθησε ο Πέρεζ. Οι υπόλοιποι λίγα πράγματα...

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής Αργυρός (Πέλλας) δεν είχε προβλήματα και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Ηλιάδης, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Τρομπούκης. Ο βοηθός Δέλλιος έκανε λάθη, ενώ ο Νταβέλας (Μακεδονίας) δεν τον κρίνουμε γιατί δεν ξέρουμε αν είχε δίκιο ή άδικο στη φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΛ. Στην κατηγορία δεν υπάρχει VAR, αλλά ούτε είδαμε διαμαρτυρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Αθ. Παπαγεωργίου (85’ Καλουτσικίδης), Κοσονού (85’ Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (85’ Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Νίνο (74’ Κούστα), Πεντρόσο, Νικολιάς (78’ Μαυριάς).
Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρίζος, Τρομπούκης (56’ Δρίτσας), Μίγγος (87’ Λύγκας), Πέρεζ, Μπίκας (70’ Διγκόζης), Αδαμάκης (70’ Ευαγ. Παππάς), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70’ Πανταζέλος).

 

ΜΑΡΚΟΣ ΝΙΝΟ:
Δεν ξέρω τι ένιωσα…

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα Μάρκος Νίνο μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς κόντρα σε έναν σκληρό αντίπαλο. Εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή κι έτσι έγινε εύκολο. Σκοράραμε δύο φορές, με ωραία γκολ, ενώ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Ήταν όμως αρκετά για να μας χαρίσουν αυτήν την πολύτιμη νίκη».
Για το πώς ένιωσε μετά το γκολ που πέτυχε: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω. Σίγουρα ένιωσα χαρά και δικαίωση. Είμαι περήφανος όμως γι’ αυτό το γκολ, όπως και για την ασίστ στο δεύτερο τέρμα μας».

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ:
Δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς για οφσάιντ…

«Ο μόνος τρόπος για να το δούμε αν είναι πραγματικό οφσάιντ είναι να δεις το βίντεο, αλλά δεν ξέρω, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς». Αυτή ήταν η απάντηση του τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη στα όσα υποστήριξε ο προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα για το πρώτο γκολ.
Αναλυτικά είπε:
«Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, πιστεύω πραγματικά ότι για εμάς ήταν μια ακόμα καλή εμφάνιση, μ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, επικίνδυνο όπως έδειξε μέχρι τώρα το πρωτάθλημα και η περσινή χρονιά. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρό της χωρίς άγχος και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Έχει και ταλέντο και πρέπει πάνω από όλα να είσαι σοβαρός, να είσαι ο εαυτός σου και να παίξεις πολύ καλά για να κερδίσεις αυτήν την ομάδα. Πιστεύω αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές επιλογές, χωρίς ιδιαίτερη πίεση από κάποιους παίκτες μας στον χώρο του κέντρου, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Κάναμε δύο υπέροχα γκολ και μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλη φορά και πήραμε μία νίκη χωρίς μεγάλο πρόβλημα. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι, να μπορούμε να κερδίζουμε και να παίρνουμε πόντους έτσι ώστε να φτάσουμε στο τέλος, όπως είπα και άλλες φορές, να είμαστε εμείς οι νικητές και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα.
*Ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι υπάρχει οφσάιντ στο πρώτο γκολ, εσείς συμμερίζεστε αυτήν την άποψη:
«Το πρώτο γκολ τι να σας πω, δεν το είδα, γιατί είμαι πολύ πίσω, δεν ξέρω αν έγινε κάτι. Ο μόνος τρόπος για να το δούμε αν είναι πραγματικό οφσάιντ είναι να δεις το βίντεο, αλλά δεν ξέρω δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, ούτε από τους παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορώ να έχω 100% άποψη».
* Πόσο ικανοποιημένος μείνατε από την προσπάθεια από τη μέση και μπροστά, με δεδομένη την απουσία του Ογκμποε;
«Κοιτάξτε, δουλέψαμε πάρα πολύ να πω την αλήθεια όλη τη βδομάδα για να καλύψουμε το κενό του Μάριου, πραγματικά για εμάς, ειδικά σ’ αυτή τη χρονική στιγμή, είναι μεγάλη υπόθεση. Είχαμε έναν παίκτη, όπως λέτε «κολόνα», αλλά ταυτόχρονα να δημιουργεί χώρους, να τον υπολογίζουν πάρα πολύ οι αντίπαλοι και πάνω από όλα είχε αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά «ρέντα», σκόραρε,  πράγμα πολύ σημαντικό.
Ήταν πραγματικά ένα στοίχημα για εμάς να μπορέσουμε να καλύψουμε αυτή τη θέση. Βάλαμε έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά, προσπάθησε το παιδί, είχε ξαναπαίξει από ό,τι μιλήσαμε, η θέση του δεν είναι αυτή, αλλά πραγματικά όλη η πλευρά της μεσοεπιθετικής μας γραμμής είχε μία άριστη συνεργασία. Βγάλαμε συνδυαστικό παιχνίδι και σκοράραμε με αυτό τον τρόπο κι αυτό είναι που μένει και είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να το κάνει αυτό. Και από ό,τι ξέρω μέχρι τώρα όλα τα γκολ που έχουμε κάνει, βγήκαν από τέτοιες συνεργασίες, είτε τα σκόραρε ο Μάριος είτε όχι. Αυτό είναι που κρατάμε και πρέπει να το κρατήσουμε και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο».

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ:
Ηταν οφσάιντ…

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού Παναγιώτης-Βασίλης Τσιμόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, το ξέραμε από τότε που ξεκινήσαμε την προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι, μια πολύ καλή ομάδα, σ’ έναν πολύ ωραίο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε δύο απώλειες, τα βασικά μας τα σέντερ μπακ, τα στόπερ μας. Το ξέραμε, προσπαθήσαμε, παλέψαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι ήταν οφσάιντ, αλλά δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε το σουτ με τον Χάρη Μπίκα, πήγε στο δοκάρι και στην επόμενη φάση καπάκι έγινε το 2-0. Μετά, περιμέναμε απλά να τελειώσει το παιχνίδι».

 

ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ:
Αν δεν είναι οφσάιντ θα ζητήσω συγγνώμη

Εδώ και 1,5 χρόνο τα σωματεία δεν πήραν τα χρήματα

«Ήρθε ένα γκολ που, αν δεν είναι οφσάιντ, εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από αύριο». Αυτό τόνισε ο προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, από πλευράς ισορροπίας μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, με φυσιολογική κατοχή της μπάλας από την ΑΕΛ και ήρθε ένα γκολ που αν δεν είναι οφσάιντ εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από αύριο. Έτσι μου φάνηκε εμένα από τη θέση που βρισκόμουνα, αλλά τελοσπάντων. Ένα δεύτερο ημίχρονο από τα μέτρια που κάναμε εμείς μέχρι τώρα, παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με το δοκάρι του Μπίκα, αλλά κοπήκαμε εντελώς και η ΑΕΛ είχε την κατοχή και την υπεροχή κι έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι, χωρίς να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κέρδισε δίκαια η ΑΕΛ και εμείς προχωράμε. Είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά με καλούς ανθρώπους και προχωράμε. Ο στόχος μας δεν είναι η κορυφή, ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή ανταγωνιστική ομάδα, με όλα τα προβλήματα που κουβαλήσαμε σήμερα, νομίζω ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το δεύτερο γκολ ειδικά κοπήκαμε.
Νομίζω είχε την υπεροχή η ΑΕΛ και το τελευταίο κομμάτι είναι πάντα η εικόνα που μένει, αλλά τελοσπάντων, είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, τελείωσε πάμε για το επόμενο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, παρά να μιλήσουμε για το παιχνίδι από Τρίτη και προχωράμε. Δεν σημαίνει τίποτα, είναι μία ήττα. Για εμάς υπάρχει και η ήττα μέσα στο λεξιλόγιό μας, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε. Κάναμε καλά παιχνίδια μέχρι σήμερα και νομίζω θα συνέλθουν τα παιδιά που είναι τραυματίες και θα είμαστε καλά στη συνέχεια, έτσι πιστεύω εγώ. Έχω την ευτυχία να έχω 32 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και με υπομονή. Φαντάζομαι κάποιοι από αυτούς ήρθαν να κάνουν το επόμενο βήμα, σε εμάς και νομίζω ότι και ο Βασίλης (Παναγιώτης-Βασίλης Τσιμόπουλος) είναι από αυτούς. Το κλίμα είναι πολύ καλό, δεν μας ενοχλεί κανένας, δεν έχουμε διοίκηση που θα μας κυνηγήσει για αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα θα ‘ρθουνε, ανάλογα με την προσπάθεια που κάνουμε. Να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ελπίζω να τηρούνται τα άλλα, γιατί κρίμα τώρα υπάρχουν γιορτές και ακόμα εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχουν πάρει τα χρήματα τα σωματεία. Μία ήττα σήμερα και προχωράμε, υπάρχουν άλλα προβλήματα στη ζωή που είναι πολύ πιο δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το ποδόσφαιρο είναι καλό γιατί σου δίνει κάθε τόσο μια ευκαιρία να συνέλθεις».

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass