Β΄ Εθνική: «Σέντρα» στις 12 Οκτωβρίου

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2014 21:23 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:54

 

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, όπως συμφωνήθηκε ομόφωνα σήμερα, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Φούτμπολ Λιγκ (με την πρώτη αγωνιστική να ολοκληρώνεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη 11-12/10). Οι 28 ομάδες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε νέα αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί, αλλά αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα για να επανεκτιμήσουν την κατάσταση.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά μέχρι και την 6η αγωνιστική, όταν και θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις που δόθηκαν στην επιτροπή της Λίγκας.

Από την πλευρά της η Super League εμφανίστηκε θετική να βοηθήσει οικονομικά την Football League, κάτι που θα ξεκαθαριστεί στο ΔΣ της την επόμενη Τετάρτη (8/10).

Σε περίπτωση που στη νέα συνεδρίαση της Football League προκύψει ότι τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και δεν υπήρξε κάποια βοήθεια, τότε υπάρχει ενδεχόμενο για νέα αναβολή του πρωταθλήματος. 

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE  ΟΠΑΠ αποφάσισε  ομόφωνα την  έναρξη του Πρωταθλήματος  για την Κυριακή  12 Οκτωβρίου 2014. Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος  για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η ORDEM της NIKE. Eγινε συζήτηση για τις προτάσεις της FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού".

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass