Κ-14

Νικηφόρα πρεμιέρα

ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ/ ΟΛΥΜΠΙΚ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 4-1 ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ/ΘΥΕΛΛΑ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2022 17:05

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Κ-14 η Χαραυγή/Ακαδ. Ολύμπικ, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου επιβλήθηκε των Ατρομήτων/ Θύελλας με 4-1 μετά από ανατροπή.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κουμαντζέλη, ωστόσο στην επανάληψη το παιχνίδι είχε διαφορετική εξέλιξη.
Στο 45’ με αυτογκόλ έγινε η ισοφάριση, ενώ στο 55’ ο Τζιότζιος έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στη Χαραυγή/Ολύμπικ. Με δύο προσωπικά γκολ του Αδαμόπουλου στο 60’ και στο 65’ διαμορφώθηκε το τελικό 4-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια.
ΧΑΡΑΥΓΗ/ ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (Κουκουλιαύκας): Λιούπης, Κουρδής, Σαγρής, Αδαμόπουλος, Ψιμούλης, Τζιότζιος, Δέλλας, Παρούσης, Μπουτζέτης, Ντανούσι, Αλβανός (Τσιρογιάννης, Τζίτζιρας, Χατζής Δ., Κορονάτσε, Χατζής Φ., Δογάνης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Τ. Ζιάκας): Μέλιος, Επισκόπου, Σαμαράς, Παπαδημητρίου, Ιατρόπουλος, Μπαζούκης, Κουμαντζέλης, Μπελιμέζης, Στεργίου, Γκατζιάς, Σακελλαρίου (Ξινόπουλος, Αλαράι, Μιχαλακόπουλος, Βαρθακάρης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass