Κι όμως υπάρχει φαβορί...

Η ΑΕΛ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ AEL FC ARENA - 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2022 15:44

Του Σωτ. Κέλλα

Λαρισινό ντέρμπι νούμερο 2... Μετά το πρώτο της πρεμιέρας ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας 3-0 σειρά έχει το Απόλλωνας Λάρισας-ΑΕΛ που θα γίνει στη Φιλιππούπολη αύριο στις 15.00 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2.


Ο αγώνας επιχειρήθηκε να γίνει στο Ael FC Arena (το Αλκαζάρ είχε απορριφθεί αφού είναι έδρα της ΑΕΛ και η διοργανώτρια δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, συνέβη και με την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής Λάρισας, όπου οι θεωρητικά γηπεδούχοι ήθελαν να παίξουν στο Ael FC Arena), αλλά δεν κατέστη δυνατό, αφού υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας και της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», όπου ανήκει το Ael FC Arena (πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία διαχείρισης της αθλητικής εγκατάστασης διεκδικεί 45.000 ευρώ).
Το παιχνίδι τελικά θα γίνει στα φυσική έδρα του Απόλλωνα Λάρισας και έχουν εκδοθεί 1.600 εισιτήρια των 15 ευρώ.
Φαβορί στην αναμέτρηση είναι η ΑΕΛ που έχει καλύτερη ποιότητα παικτών και σαφώς καλύτερη οργάνωση (ο Απόλλων Λάρισας μετ’ εμποδίων κάνει προπόνηση στο Ελευθεραί, όπου η γηπεδική του εγκατάσταση έχει πολλά προβλήματα).
Την ΑΕΛ ευνοεί, επίσης, η μικρή προϊστορία στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «βυσσινί» έχουν ισάριθμες τρεις νίκες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 9-0.

Αναλυτικά, η προϊστορία των αγώνων Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ έχει ως εξής:
18/10/1964    Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ    0-4    Β’ Εθνική
26/09/2021    Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ    0-3    Κύπελλο Ελλάδας
16/02/2022    Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ    0-2    Β’ Εθνική


ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Ένας νυν και ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ βρίσκονται στην κορυφή των σκόρερ στο Πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Πρόκειται για τον πρώην και νυν του Απόλλωνα Λάρισας Γιώργο Ζαχαράκη και τον νυν «βυσσινί» Μάριο Όγκμποε.
Αναλυτικά:
3 γκολ: Όγκμποε (ΑΕΛ), Ζαχαράκης (Απόλλων Λάρισας).
2 γκολ: Τσουκάνης (Μακεδονικός), Μπουόλι (Βέροια), Αθανασακόπουλος (Παναθηναϊκός Β’), Σαΐντ (Πανσερραϊκός), Γιουμπιτάνα (Ηρακλής), Μπράντονιτς (ΠΑΟΚ Β’).
1 γκολ: Χατζηστραβός (ΠΑΟΚ Β’), Δρίτσας (Θεσπρωτός), Πέττας (Αλμωπός Αριδαίας), Κ. Παπαγεωργίου (ΑΕΛ), Αντεσίνα (Διαγόρας), Τότσκα (Ηρακλής), Μαρτίνης (Παναθηναϊκός Β’), Ηλιάδης (Παναθηναϊκός Β), Καλούσης (Απόλλων Λάρισας), Ανδρικόπουλος (Παναθηναϊκός Β’), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Γκορντεζιάνι (ΠΑΟΚ Β’), Σιατραβάνης (Απόλλων Λάρισας), Μπελεβώνης (Απόλλων Πόντου), Μπίκας (Θεσπρωτός), Πέρες (Θεσπρωτός), Σκόνδρας (Αναγέννηση Καρδίτσας), Κοζορώνης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Σαρδέλης (Παναθηναϊκός Β’), Ιωάννου (Βέροια), Μιλισάβλιεβιτς (Μακεδονικός), Σιμόνι (Μακεδονικός), Καλογέρης (Απόλλων Πόντου), Τσιπούρας (Αλμωπός Αριδαίας), Δημόπουλος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Ταβάρες (Παναθηναϊκός Β’), Αθανασιάδης (Αναγέννηση Καρδίτσας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass