Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ηρακλής Λάρισας (1)

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ 6-0 ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2022 17:00

Εύκολη χαρακτηρίζεται η χθεσινή επικράτηση του Ηρακλή Λάρισας (1) όπως επιβεβαιώνει και το τελικό 6-0 επί της ΑΕΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-16 στον 2ο Όμιλο. Μετά το 5-0 της πρεμιέρας, η ομάδα του Θ. Τριανταφυλλόπουλου δείχνει να κινείται με κεκτημένη ταχύτητα και επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί.


Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 5-0. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις κι αυτό την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό, καθώς δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στην αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου της.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 5’ όταν μετά από σέντρα του Ράπτη η άμυνα των «βυσσινί» δεν μπόρεσε να απομακρύνει τον κίνδυνο και ο Μεσσής με κοντινό σουτ βρήκε δίχτυα.
Στο 7’ ο Κουτζαηλίας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ράπτη διπλασίασε τα τέρματα των νικητών, ενώ στο 16’ και στο 19’ ο Νταφόπουλος έχασε δύο τετ α τετ.
Στο 28’ ο Μεσσής πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο σουτ του Στεργιούλη και έγραψε το 3-0, ενώ στο 30’ σε ενέργεια του Μεσσή με αυτογκόλ έγινε το 4-0.
Στο 35’ οι «βυσσινί» έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Γκαρλέμο, το κοντινό σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 38’ σε φάουλ του Ράπτη ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, για να φτάσουμε στο 40’ όταν ο Φ. Στεργιούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0.
Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 65’ ο Τσότσος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ι. Στεργιούλης, Ράπτης, Αναγνώστου, Δρόσος, Παπαγεωργίου, Πατσιαντζής, Κουτζαηλίας, Κουφοζήσης, Μεσσής, Νταφόπουλος, Φ. Στεργιούλης (Τσότσος, Μπατρακούλης, Καμέας, Ζντούπης).
ΑΕΛ (Κ. Γούλας): Παπαδόπουλος, Χασανίδης, Νιάμας, Παπακωνσταντίνου, Μετγιάζης, Γκαρλέμος, Μητρακόπουλος, Γιάχια, Κατής, Γαλάνης, Τσιτσώνης (Μπουνενί, Ζαφειράκης, Πριναράκης, Γκερντάνι, Δάσσιος, Τόλιος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass