Θετικό αποτέλεσμα ο στόχος του Ηρακλή Λάρισας

*ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ *ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΖΕΝΟΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2022 13:05

Με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα αγωνιστεί αύριο και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ ο Ηρακλής Λάρισας, σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» είναι γηπεδούχοι και το οποίο θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.


Η λαρισινή ομάδα, που έδειξε ένα καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου παρότι ηττήθηκε με 1-0, θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ουσιαστικά μια νέα αρχή, καθώς θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τον Διαγόρα στο AEL FC ARENA, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ματς που έχει τις δυνατότητες να το κερδίσει.
Για τον αυριανό αγώνα, ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης και ο συνεργάτης του Χρήστος Χατζηλιάδης, δεν υπολογίζουν τον Τσιμίκα, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και τον Καψάλη, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς.
Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Μπάμης, Εσκουρέδο, Χρηστίδης, Καμπέρης και σήμερα θα ξεκαθαρίσει στην πρωινή προπόνηση που θα γίνει στην Κοιλάδα (11:00), εάν είναι σε θέση να αγωνιστούν αύριο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΟΑ
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας με χαρά και υπερηφάνεια ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Παπαδόπουλος, που ανήκε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στη λαρισινή ομάδα, είναι και τυπικά στέλεχος της ιταλικής Τζένοα.
Ο νεαρός Λαρισαίος χαφ, έπεισε με συνοπτικές διαδικασίες τους ανθρώπους της Τζένοα κατά τη διάρκεια του τριήμερου καμπ που διοργάνωσε η ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και τα στελέχη της, άναψαν το «πράσινο φως» για την απευθείας μεταγραφή του.
Ο Χρήστος έγινε μέλος της Πριμαβέρα (της ομάδας Νέων του Συλλόγου Κ-19), υπογράφοντας συμβόλαιο με τον ιστορικό ιταλικό σύλλογο, που αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Καμπιονάτο (Serie B).
Αξίζει να τονίσουμε πως ο 18χρονος (1/1/2004) αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος, αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της περασμένης άκρως πετυχημένης πορείας του Ηρακλή Λάρισας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Έχει δε προπονητή τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή με τη «σκουάντρα Τζούρα» το 2006, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass