Τουρνουά πόλο για μικρούς…

Δημοσίευση: 19 Νοε 2022 16:00

Το 1ο Τουρνουά Πόλο Εφήβων διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σήμερα και αύριο καθώς και το 1ο Τουρνουά Πόλο Παίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου.


Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων, το τμήμα Αθλητισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (KOE).
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση είναι: ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Πατρών, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.
Για το τουρνουά αυτό στο οποίο υπήρξε και ερώτηση γιατί δεν γίνεται και κορασίδων, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Μόρας τόνισε πως «η επιτυχία που είχε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο που διεξήχθη στη Λάρισα και το γεγονός πως ο κόσμος αγκάλιασε αυτή τη διοργάνωση, μας έκανε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, φιλοξενώντας στην πόλη μας ένα ακόμη σημαντικό τουρνουά υδατοσφαίρισης. Είναι σημαντικό να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και να είμαστε δίπλα στις προσπάθειές τους». Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θάνος Αδαμόπουλος υπογράμμισε πως «ο σκοπός που συμβάλλουμε στη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά είναι το δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας να γίνει γνωστό σε όλη τη χώρα».
Τέλος το μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Κατσιαντώνης ανέφερε πως «με αυτές τις διοργανώσεις προσπαθούμε να αναδείξουμε πως το πόλο είναι το εθνικό μας άθλημα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία διοργάνωση που θα γίνει θεσμός και θα διεξάγεται στη Λάρισα κάθε χρόνο πριν την έναρξη της κολυμβητικής χρονιάς».
Η διοργάνωση κόστισε 4.500 ευρώ και υπήρξαν ερωτήσεις σχετικά με τη μη χορήγηση αθλητικού υλικού από τις ομάδες σε αθλήτριες, αλλά και το κόστος των γονέων για τα παιδιά που αθλούνται στο κολυμβητήριο. Από την πλευρά του ΝΟΛ τονίστηκε ότι υπάρχει φθηνότερο κοστολόγιο από τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΦΗΒΩΝ
ΣΗΜΕΡΑ
19.00 ΝΟΛ - Πανιώνιος
20.15 ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΑΥΡΙΟ 20/11
10:00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
11:15 ΠΑΟ - ΝΟΛ
17:00 Πανιώνιος - ΠΑΟ
18:15 ΝΟΛ - ΠΑΟΚ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass