Η ΑΕΛ θέλει να κερδίσει τη ΝΙΚΗ

ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΝΩΣΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΓΚΜΠΟΕ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2022 12:32

Θεσσαλικό ντέρμπι σήμερα στις 15.00 στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 και αντίπαλοι θα είναι η ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου, με τη λαρισινή ομάδα να θέλει τη ΝΙΚΗ ώστε να ξαναβρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σε θέση ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, που είναι ο αποκλειστικός στόχος της.


Η λαρισινή ομάδα προέρχεται από μια ήττα που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β (πριν τον αγώνα υπήρχε και έξτρα πριμ 20.000 ευρώ από τη διοίκηση που λίγο έλειψε μετά την άσχημη εμφάνιση να γίνει πρόστιμο…) και όλη την βδομάδα υπήρχε επιχείρηση ψυχολογικής ανάτασης με στόχο οι παίκτες να τα δώσουν όλα σήμερα και να πάρουν το «τρίποντο».
Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα που είπε ό τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης κατά τη διάρκεια ανάλυσης του σημερινού αντιπάλου στον Όγκμπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου … «Καθάρισε το παιχνίδι για να έχουμε μέλλον…». Η τόνωση που θέλει να δώσει ο προπονητής στους παίκτες είναι φανερή, γιατί ξέρουν όλοι ότι η νίκη αυτή θα δώσει μεγάλη ώθηση στην επίτευξη του στόχου.
Σχετικά με τα προβλήματα της ομάδας, ο Γκουτσίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κούστα, Ραμίρες, Κοσσονού και τον ανέτοιμο Μιλτιάδη. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια δεδομένη αλλαγή στη θέση του αριστερού μπακ και είναι η χρησιμοποίηση του Μαϊδανού στη θέση του Κοσσονού. Λογικά η ενδεκάδα θα είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Θωμαϊδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Πεντρόσο, Όγκμποε, Νικολιάς.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης είναι οι Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Νίνο, Μαυριάς, Γλυνός, Νικολιάς, Πεντρόσο, Τσουμάνης, Όγκμποε.

 

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές, τους: Μπάγιτς, Μπουργάνη, Δεληζήση, Δημητρίου, Ανδρέου, Γρομητσάρη, Λογαρά, Τοπαλίδη, Κάσσο, Κριμιτζά, Τσουκαλά, Παναγιωτίδη, Μπάλλα, Γαβριηλίδη, Μέτσε, Κυριακίδη, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Μορέιρα, Σιαφά, Ροχάνο, Μιλούνοβιτς.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Ο ρέφερι, Στέλιος Λεωνίδας, από τον Σύνδεσμο Τρικάλων, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου. Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Μάνασης (Τρικάλων) και Στράτος Τσεχελίδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Κεχαγιάς (Κοζάνης) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.

 

ΔΕΚΑ ΝΙΚΕΣ Η ΑΕΛ
Δεκαπέντε φορές έχει αντιμετωπίσει η ΑΕΛ τη Νίκη Βόλου σε επίσημα παιχνίδια στη Λάρισα. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου, όταν είναι γηπεδούχος. 10 νίκες για τους «βυσσινί», 5 ισοπαλίες, καμία νίκη για τους φιλοξενούμενους, με τα τέρματα να είναι 22-5 υπέρ των γηπεδούχων.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τονίζει στους φίλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησή τους στη Λάρισα, με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτού, συνιστά να μην επιχειρήσουν τη μετάβαση στο γήπεδο, κατά την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς, αφενός δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος εντός αυτού, αφετέρου, θα αμβλυνθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος ενδεχόμενων επεισοδίων. Βάσει της απόφασης, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαθέσει 5.600 εισιτήρια για τις αποκλειστικές ανάγκες των φιλάθλων της.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
13:45 Πανσερραϊκός-ΠΟΤ Ηρακλής ΕΡΤ3
15:00 ΑΕΛ-Νίκη Βόλου
ΑΥΡΙΟ
15:00 Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β’    κεκλεισμένων
15:00 ΝΠΣ Βέροια-Απόλλων Λάρισας
15:00 Μακεδονικός-Θεσπρωτός
ΔΕΥΤΕΡΑ
15:00 Αναγέννηση Καρ.-Ηρακλής Λάρ. κεκλεισμένων
15:00 Παναθηναϊκός Β’-Αλμωπός Αριδαίας
Ρεπό: Διαγόρας Ρόδου

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2022/23
1. Παναθηναϊκός Β’    2αγ.    4
2. Πανσερραϊκός    2    4
3. ΠΑΟΚ Β’    2    4
4. ΑΕ Λάρισας    2    3
5. Αναγ. Καρδίτσας    1    3
6. Μακεδονικός    2    3
7. Απόλλων Πόντου    2    3
8. Διαγόρας ΓΣ    2    3
9. Θεσπρωτός ΑΣ    2    2
10. Βέροια ΝΠΣ    2    2
11. ΠΟΤ Ηρακλής    1    1
12. Αλμωπός Αρ.    2    1
13. Νίκη Βόλου    2    1
14. Ηρακλής Λάρ.    2    0
15. Απόλλων Λάρ.    2    -6
*Ο Απόλλων Λάρισας έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 9 βαθμών.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass