Διαμαρτυρία του Μ. Αλέξανδρου Χαλκιάδων για τη διαιτησία

Δημοσίευση: 17 Νοε 2022 17:20

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο ματς με την Ομόνοια εξέδωσε η διοίκηση του Μ. Αλεξάνδρου Χαλκιάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣΝ Λάρισας, διά της παρούσης επιστολής θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Μπλιώνα στον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Ομόνοια Λάρισας.
Ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε τα πάντα για να κερδίσει η Ομόνοια και τα κατάφερε. Παρουσία, βεβαίως, και του κ. Γρηγοριάδη.
 Σφύριξε πέντε ανάποδα φάουλ, έβαζε την ομάδα μας συνεχώς μέσα στην περιοχή, ενώ έχουμε 2 σοβαρούς τραυματισμούς δίχως να δείξει ούτε μια κίτρινη κάρτα στην Ομόνοια, ενώ απεναντίας οι παίκτες μας με το παραμικρό τιμωρούνταν με κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να έχουμε δεχθεί συνολικά 5!!!
Συγκεκριμένα, θα αναφερθούμε σε δύο περιπτώσεις, ώστε να καταδείξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο τι αναφερόμαστε.
Η ομάδα μας κάνει επίθεση και η μπάλα χτυπά επάνω στον διαιτητή και κόβεται η επίθεσή μας. Αντί η μπάλα να επιστρέψει σε εμάς τη δίνει στην Ομόνοια. Αποκορύφωμα, βέβαια, αποτελεί η φάση του 75’, όταν ενώ η Ομόνοια κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή μας, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας στήνει το τείχος όντας καθιστός στο δοκάρι.
Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας εκτελεί το φάουλ, δίχως ποτέ να ακουστεί σφύριγμα, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα μας και αντί ο διαιτητής να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και να δώσει επανάληψη, γιατί ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης και δεν σφύριξε για την εκτέλεση, μέτρησε κανονικά το γκολ, με αποτέλεσμα, όπως είναι κατανοητό, να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας.
Και κάτι τελευταίο. Ο κ. Γρηγοριάδης πρέπει να διαλέξει αν θα είναι πρόεδρος της Ομόνοιας ή θα είναι μέλος της ΕΠΣΝ Λάρισας, διότι, όπως είναι γνωστό, και τα δύο δεν γίνεται.
Δεν μπορεί να κουβαλάει σάκο της Ομόνοιας, να βρίσκεται στα αποδυτήρια της ομάδας και εν συνεχεία να πηγαίνει στην κερκίδα και να κάθεται όρθιος μπροστά στα σκαλοπάτια, ώστε να τον βλέπει ο διαιτητής και να κάνει αυτά που έκανε.
Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣΝ Λάρισας, πάρτε θέση συντόμως, διότι, όπως θα θυμάστε, και πριν δύο χρόνια μας απασχόλησε πάλι ο κ. Γρηγοριάδης.
Από το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος κ. Ζαχόπουλος Ιωάννης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass