Παίρνει πίσω τους βαθμούς ο Απόλλων Λάρισας

*ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ *ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2022 16:02

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αγωνία έλαβε τέλος στον Απόλλωνα Λάρισας, σχετικά με την ποινή αφαίρεσης βαθμών που είχε επιβληθεί στους «κυανόλευκους», καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Τσακίρης, τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές της ομάδας και ως εκ τούτου αναμένεται να επιστραφούν οι 9 βαθμοί της τιμωρίας. Έτσι, η λαρισινή ομάδα θα έχει 3 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές, τους οποίους κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι του Βορείου Ομίλου της Super League 2 μετά τη νίκη με 1-0 επί του Μακεδονικού.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές της και έτσι θα της επιστραφούν οι βαθμοί της τιμωρίας.
Η ομάδα μας μερίμνησε άμεσα, ώστε να σβήσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται, για να επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, λόγω οφειλών.
Ο πρόεδρος της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης, πλήρωσε κανονικά τα χρήματα από τις προσφυγές που είχαν συσσωρευτεί (ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ), από τις οποίες υπήρξε η αφαίρεση βαθμών και έτσι ο Απόλλωνας παίρνει πίσω τους συγκεκριμένους βαθμούς.
Όσο για τους 9 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον αθλητικό δικαστή, η ΠΑΕ κινήθηκε και σε αυτό το μέτωπο γρήγορα, έχοντας ασκήσει έφεση, ελπίζοντας στη δικαίωση και αυτής της περίπτωσης, έφεση η οποία έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/11) στην ΕΠΟ».
Σχετικά με το θέμα του Απόλλωνα Λάρισας η Super League 2 σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Βάσει των γραπτών δηλώσεων των πληρεξουσίων δικηγόρων των ποδοσφαιριστών για την ολοσχερή εξόφληση αυτών, οι 21 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, επιστρέφονται στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023».
ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Ο Απόλλων Λάρισας προετοιμάζεται για το ματς της 3ης αγωνιστικής στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο, παραμένει ακόμη ανοιχτό το θέμα της ημέρας διεξαγωγής της συγκριμένης αναμέτρησης. Βάσει του προγράμματος, το ματς έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατέθεσαν αίτημα για αλλαγή από Κυριακή σε Δευτέρα. Ο Απόλλωνας ενημερώθηκε και συναίνεσε στο συγκεκριμένο αίτημα και το μόνο που απομένει είναι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής (εάν θα αποδεχτεί το αίτημα της Βέροιας ή όχι).
Από κει και πέρα η προετοιμασία των «κυανολεύκων» συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με στόχο το «δύο στα δύο», ωστόσο, τα προβλήματα για τον τεχνικό Βαγγέλη Μόρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Συγκεκριμένα, από το ματς με τη Βέροια θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κώστας Χατζής και Γιάννης Μπαλογιάννης, καθώς, επίσης, και οι τραυματίες Δημήτρης Ζιάκας (αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο) και Βαγγέλης Νούσιος (θα επανέλθει εντός Δεκεμβρίου).
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κώστα Χατζή που τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές στο ματς με τον Παναθηναϊκό και έχει εκτίσει ήδη τη μία, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αναμένεται να καταθέσει έφεση για μείωση της ποινής (σε δύο ή τρεις αγωνιστικές).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass