Σε αγώνες Ταεκβοντό ο Α.Σ. Δίας Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Νοε 2022 14:30

Με 11 νέους αθλητές/-τριες συμμετείχε ο Α.Σ. Δίας Λάρισας σε φιλικούς αγώνες Ταεκβοντό στον Βόλο, οι οποίοι διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο Ν. Ιωνίας, με διοργανωτή τον Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου.

Οι αθλητές/-τριες που συμμετείχαν ήταν οι Τσακιράκης Οδυσσέας, Πουτσιάκα Μαριέττα, Πουτσιάκας Σωτήριος, Τσακνάκης Αθανάσιος, Τσερώνης Σπυρίδων, Μπαλής Σωτήριος, Μπουχώρης Αστέριος, Μαλάκος Δημήτριος, Ροδάτου Κωνσταντίνα, Κακαρδάκης Παναγιώτης και Λάππας Βασίλειος. Οι αθλητές του λαρισινού συλλόγου έδειξαν μαχητικότητα, ήθος και ότι το μέλλον τους ανήκει για υψηλές διακρίσεις.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν ώστε να αποκτήσουν οι αθλητές αγωνιστική εμπειρία, οι οποίοι χωρίζονται σύμφωνα με την ηλικία, τα κιλά και το επίπεδο ζώνης, ενώ παράλληλα δίνεται ευκαιρία συμμετοχής σε όλους.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου για την πρόσκληση στη διοργάνωση, τους αθλητές για το ήθος και τον χαρακτήρα που επέδειξαν, τους γονείς που στηρίζουν κάθε προσπάθεια και την προπονητική - επιστημονική ομάδα του συλλόγου που δουλεύουν καθημερινά με τους αθλητές, ώστε να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια στη ζωή τους. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο στα γραφεία του συλλόγου, Λαγού 6 (φανάρι της ΔΕΥΑΛ) και στην ιστοσελίδα www.acdiaslarissas.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass