Νίκη πέτυχε η Κ-19 της ΑΕΛ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Λ. 3-1

Δημοσίευση: 11 Νοε 2022 20:30

Σε εξ΄αναβολής παιχνίδι που έγινε προχθές στο Καλοχώρι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη Super League 2, η Κ-19 της ΑΕΛ επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Ηρακλή Λάρισας, με σκορ 3-1.

Ο Ηρακλής Λάρισας άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με πλασέ από το Κουτσιούδη, με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει προσωρινά με διαγώνιο σουτ του Ζησούλη στο 29ο λεπτό και τους «βυσσινί» να παίρνουν τελικά τη νίκη με δύο γκολ του Βλιώρα στο 56ο λεπτό με απ’ ευθείας φάουλ και με κεφαλιά στο 78ο λεπτό. Τέλος κόκκινη κάρτα είδε ο Μπαλαμώτης του Ηρακλή Λάρισας στο 73ο λεπτό.
ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνούλης, Χρηστακέας (75’ Νικολακούλης), Βουλγαρίδης (70’ Μπαργιώτας), Λυγούρας (46’ Τσιομήτας), Γωγουβίτης, Ζησούλης, Κούκος, Νινίκας, Βλιώρας, Αρσένης (67’ Τάφα), Ελέζι (46’ Ασίκογλου).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι (58’ λ.τ. Ράμα), Γαργάλας, Κουτσιούδης, Μπαλαμώτης, Βασιλείου, Παυλίδης, Μαντίκας, Παπαστόγιας, Βέλας, Μπακαβέλος, Χονδής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass