«Καρδιτσιώτης» ο Γιάννης Μπουρνάκας

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑI Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2022 21:03

Ο Γιάννης Μπουρνάκας επιστρέφει και πάλι, μετά από ένα διάστημα μακράς απουσίας στους πάγκους, καθώς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ατρομήτου Παλαμά.


Αντικαθιστά τον Γιάννη Παφλιά, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΚ και τη διεκδίκηση της ανόδου, μέσω των περιφερειακών αγώνων μπαράζ.
Ο Λαρισαίος τεχνικός ήταν το φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο και πόθος του ήταν να δουλέψει στην Καρδιτσιώτικη ομάδα.
Άλλωστε υπήρξε φλερτ και στο παρελθόν, με τη διοίκηση του Παλαμιώτικου συλλόγου να του εμπιστεύεται την τεχνική ηγεσία, καθώς διαθέτει εμπειρία έχοντας περάσει από τον ΑΟ Σελλάνων, σε διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους.
Φαίνεται δε πως είναι… ερωτευμένος με τον Δήμο Παλαμά, διότι μετά τον Α.Ο. Σελλάνων άλλη μια ομάδα της περιοχής, του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη.
Η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου Παλαμά: «Ο Γιάννης Μπουρνάκας είναι κι επίσημα νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο έμπειρος τεχνικός διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις εθνικές και τοπικές κατηγορίες. Μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΚ και η διεκδίκηση της ανόδου μέσω των περιφερειακών μπαράζ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας».
*Συνεργάτης του θα είναι ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας Μπάμπης Μπακαρός, ενώ ίσως βρεθεί στο τεχνικό τιμ-αν και το θεωρούμε πολύ δύσκολο- ένας ακόμη παλαίμαχος των «κυανόλευκων» ο Βαγγέλης Τρουβάς, καθώς ο Μπουρνάκας τον εκτιμά ιδιαίτερα λόγω του εξαίρετου χαρακτήρα του και της σοβαρής δουλειάς που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, τον Ηρακλή Παλαμά.
Ντεμπούτο θα κάνει αύριο ο Μπουρνάκας στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Φύλλου, στον Παλαμά.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass